Kom i god tid till NHK Arena

30 mars 2019 19:12
Inför match

Imorgon spelas den trejde matchen i direktkvalet! Vi vet att det kommer att bli mycket folk i och kring arenan imorgon. Vi vill därför uppmana er att ta er ut till NHK Arena i god tid för att vara säker på att allt går så smidigt som det bara kan!

Vi öppnar upp portarna till NHK Arena kl 16:30 - Festen börjar då! Pubarna, kioskerna och souvenirbutiken håller öppet vid insläpp.


Klockan 18:30 släpps pucken i NHK Arena imorgon men vi öppnar upp portarna två timmar tidigare. I skrivande stund är det 4749 sålda biljetter till matchen så vi ser fram emot en riktig publikfest även denna match! Kom i god tid för att vara säker på att hinna in i arenan innan matchen drar igång.

Ni som ännu inte säkrat din plats i NHK Arena - Gör det på tik.ebiljett.nu. Vi rekommenderar starkt att köpa biljetter på nätet då vi inte kan garantera att det kommer att finnas platser kvar för köp i entrén.

Vi har även underlättat transporten till och från NHK Arena i form av fler hockeybussar som tar er till och från arenan från Sundsvall. Dessa hockeybussar är helt gratis vid uppvisande av någon form av biljett till matchen! Ävend den vanliga hockeybussen från Sundsvall och Härnösand kommer att gå som vanligt, även den är gratis. Läs mer i artikeln ovan/till höger.