PRESSMEDDELANDE: Timrå IK och tränare går skilda vägar

20 mars 2017 11:20

Timrå IK och Roger Forsberg har beslutat sig för att gå skilda vägar!


Roger Forsberg anslöt till Timrå IK säsongen 2014/2015 och har varit headcoach i tre år. Kontraktet går ut nu till sommaren och både Roger och Timrå IK kände att det var dags för en förändring.

– Jag vill tacka Roger för ett jättebra samarbete under de senaste åren. Vi har fört en dialog under våren och vi kände båda två att det var dags för en förändring, för vår del hos Timrå IK och han ville ha nya utmaningar så det var bäst för alla att gå vidare. Jag önskar honom lycka till vart han hamnar härnäst, kommenterar Kent "Nubben" Norberg, Sportchef Timrå IK.

– Jag har haft tre härliga år hos Timrå IK och har trivts väldigt bra här. Jag och Nubben har under dessa år haft en bra dialog med varandra och har väl båda två känt att det var dags att gå vidare. Det är dags för nya utmaningar helt enkelt. Jag vill tacka alla inblandade för min tid här, jag har trivts otroligt bra här och önskar er lycka till i framtiden, säger Roger Forsberg.

Vi från Timrå IKs sida vill tacka Roger för dessa tre år och önskar honom ett stort lycka till var han än hamnar i framtiden.