Torsdag Tor 3 Mars Mar
Lördag Lör 5 Mars Mar
Söndag Sön 6 Mars Mar
Tisdag Tis 8 Mars Mar
Torsdag Tor 10 Mars Mar
Lördag Lör 12 Mars Mar
Måndag Mån 14 Mars Mar
Torsdag Tor 17 Mars Mar
Lördag Lör 19 Mars Mar
Torsdag Tor 24 Mars Mar
Lördag Lör 26 Mars Mar
Måndag Mån 28 Mars Mar
Torsdag Tor 31 Mars Mar
Lördag Lör 2 April Apr

Jeremy Boyce & Morten Madsen förlänger med Timrå IK

11 juni 2021 12:59
Lagbygget

Timrå IK kan idag meddela att Jeremy Boyce och Morten Madsen förlänger med klubben på ett varsitt ettårskontrakt!


Jeremy Boyce-Rotevall

Jeremy Boyce är en kultspelare i Timrå IK som är uppfostrad i den rödvita tröjan sedan gymnasietiden. Jeremy som har över 500 matcher i A-laget har en säkrad plats i Tirmås historieböcker. Nu är det klart att forwarden är kvar minst ett år till.

– Jeremy är en viktig kulturbärare både av och på isen. Han är en kille som alltid kommer till träning och match och ger 100 procent till Timrå IK, säger Kent Norberg.

– Jag ser fram emot att fortsätta resan med Timrå på isen och utanför. Jag vill fortsätta att ta steg i rätt riktning för att ta Timrå till toppen i Sverige. På isen siktar jag på att fortsätta med mitt spel med mycket energi, fart och ett stort hjärta, berättar Jeremy Boyce.

Kontraktet sträcker sig över en säsong.

Morten Madsen

Morten Madsen som även han är ett välkänt ansikta i Timrå IK förlänger sin vistelse i laget med ett år. Madsen som kom till Timrå senaste säsongen i SHL, blev kvar i laget vid nedgången till HockeyAllsvenskan säsongen 18/19 och har dem två senaste säsongerna spelat med ett "A" på bröstet. Morten har stor erfarenhet, inte minst med sin närvaro i det danska landslaget men även i ett par av Europas elitligor, samt AHL.

– Morten är en spelare som är viktig för oss. Han är en all-around-spelare som tar den uppgift han får, kommenterar Kent Norberg.

– Jag är jätteglad och stolt över att jag får hänga med på resan upp i SHL. Förväntningarna är att vi ska etablera Timrå där och det ser jag som en rolig utmaning. Jag ska bidra med hårt jobb varje dag, samt vara en ledare både på och utanför isen, säger Morten Madsen.

Kontraktet sträcker sig över en säsong.