Boka bord inför Timrå IK - Linköping HC
Publicerad: 2021-10-18
Arenarestaurangen
Boka bord i Arenarestaurangen och ät god mat innan matchstarten mellan Timrå IK och Linköping HC nu på torsdag. Nedan ser ni hur ni tar er till väga för att boka bord, samt vilka paket det finns för er som köper matchbiljett och er som är säsongskortsinnehavare!

Restaurang

Vill du boka bord i restaurangen så gör du det numera via tik.ebiljett.nu i samband med ditt biljettköp.

Köpa biljett & mat

Om du ska köpa både biljett och mat så finns det färdiga paketet RESTAURANGPLATS INK BILJETT som du hittar på tik.ebiljett.nu. Välj restaurangpaketet och välj sedan din plats ute i arenan.

Köpa mat som säsongskortsinnehavare

Det finns ett färdigt paket för dig som säsongskortsinnehavare att välja om du vill köpa till mat under någon utav våra matcher. Välj paketet MAT FÖR SÄSONGKORTSINNEHAVAREtik.ebiljett.nu.

OBS!! Du måste ha en giltig biljett till matchen för att bli insläppt till restaurangen. Du kan alltså inte bara köpa mat utan måste ha ett säsongskort eller en lösbiljett till matchen.

Maten serveras sedan i restaurangen ca 1 timme före nedsläpp. När du ätit upp maten går du till den plats du valt i arenan.

Prislista

Restaurangplats inklusive biljett: Med detta paket får du sittplats i arena och en plats i restaurangen där du äter din mat.

Pris: 495-595 kr

Mat för säsongskortsinnehavare: Med detta paket får du en plats i restaurangen där du äter din mat, för att sedan placera dig på din säsongskortsplacering.

Pris: 295 kr

Meny

  • Lax med Västerbotten puré, vitvinssås.
  • salladsbuffé.
  • Morotskaka ock kaffe.

Restaurangen öppnar 2 timmar före matchstart.

Varmt välkommen till Arenarestaurangen och NHC Arena!

{!A}

David Åberg