Lagkaptenen först att skriva på

6 maj 2013 19:30


Timrå IK kan idag meddela att forwarden och lagkaptenen PER HALLIN är den förste spelaren att sätta sitt namn på ett kontrakt. Kontraktet löper över tre säsonger.

När förra säsongen tog slut var det Pelle Hallins tionde säsong i föreningen och nu är det alltså klart att det blir ytterligare tre för den hårt jobbande lagkaptenen.

Han fick under denna säsong ta emot en tröja med 500 på ryggen som ett bevis på hans femhundrade match i klubben. När säsongen var slut hade han spelat 538 matcher och kommer under kommande säsong att passera Robert Carlssons 563 matcher vilket är det mesta antalet matcher som någon spelare någonsin gjort i Timrå IK:s historia.

Sportchefen Kent Norberg var naturligtvis nöjd med att ha fått Per Hallins autograf på kontraktet och ser det som ett startskott på årets lagbygge;

- Jag är naturligtvis glad att Per skrivit på för ytterligare tre år i klubben. Pelle är en viktig pusselbit i vårt fortsatta lagbygge och han betyder mycket för föreningen både på och vid sidan av isen.

– Pelle visar gång på gång att han är en kulturbärare med Timråhjärtat på rätta stället och han har med eftertryck visat att hans spel håller mycket bra klass både nu och några år framåt.

Timrå 130506