Lördag Lör 20 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov
Lördag Lör 27 November Nov
Tisdag Tis 30 November Nov
Torsdag Tor 2 December Dec
Lördag Lör 4 December Dec
Torsdag Tor 9 December Dec
Lördag Lör 11 December Dec
Tisdag Tis 21 December Dec
Söndag Sön 26 December Dec
Torsdag Tor 30 December Dec
Lördag Lör 15 Januari Jan
Torsdag Tor 20 Januari Jan
Lördag Lör 22 Januari Jan
Idag 24 Januari Jan
Torsdag Tor 27 Januari Jan
Lördag Lör 29 Januari Jan
Tisdag Tis 1 Februari Feb
Torsdag Tor 3 Februari Feb
Lördag Lör 5 Februari Feb
Torsdag Tor 17 Februari Feb
Lördag Lör 19 Februari Feb
Tisdag Tis 22 Februari Feb
Torsdag Tor 24 Februari Feb
Lördag Lör 26 Februari Feb
Söndag Sön 27 Februari Feb
Torsdag Tor 3 Mars Mar
Lördag Lör 5 Mars Mar
Tisdag Tis 8 Mars Mar

Timrå IK och Bauer Hockey förlänger till 2027!

25 november 2021 15:00
Partners

Timrå IK och Bauer Hockey kan idag meddela en förlängning av nuvarande huvudpartnerskap till 2027!


Timrå IK och Bauer Hockey har haft ett långt samarbete i många år och Bauer Hockey kommer fortsätta vara huvudpartner till Timrå IK och vara officiell leverantör av all utrustning till samtliga lag i föreningen.

Som huvudpartner till Timrå IK är Bauer Hockey en av föreningens största och viktigaste partners. Förutom att leverera ishockeyutrustning engagerar sig Bauer Hockey stort i Teamsters och Skridskoskolan.

- Vi är stolta över vårt samarbete med Bauer Hockey och det känns mycket bra att vi redan nu har förlängt vårt samarbete till 2027. Med Bauer Hockey som fortsatt huvudpartner har vi förutsättningar att växa och utveckla föreningen. Ett stort fokusområde i det nya avtalet kommer vara kring Teamsters och på damsatsningen där Bauer Hockey spelar en stor och viktig roll som möjliggör att vi kan fortsätta satsningen framåt, säger Oscar Johansson, Försäljnings- & Marknadschef Timrå IK.

- Vi är mycket glada att samarbetet med Timrå IK fortsätter och ser fram emot vår fortsatta gemensamma resa tillsammans, både på och vid sidan av isen. Vår relation byggs och utvecklas på sikt genom gemensamma målsättningar och vi har kommit en bra bit på vägen. Vi ska också arbeta tillsammans för ett ökat deltagande inom sporten, både på herr- och damsidan. Timrå IK gör många bra saker just nu både på och vid sidan av isen och det vill vi vara en del av men också bidra till att utvecklingen går framåt, säger Patrik Norrbom, Team Sales rep på Bauer Hockey.