Timrå IK och Bauer Hockey förlänger till 2027!
Publicerad: 2021-11-25
Partners
Timrå IK och Bauer Hockey kan idag meddela en förlängning av nuvarande huvudpartnerskap till 2027!

Timrå IK och Bauer Hockey har haft ett långt samarbete i många år och Bauer Hockey kommer fortsätta vara huvudpartner till Timrå IK och vara officiell leverantör av all utrustning till samtliga lag i föreningen.

Som huvudpartner till Timrå IK är Bauer Hockey en av föreningens största och viktigaste partners. Förutom att leverera ishockeyutrustning engagerar sig Bauer Hockey stort i Teamsters och Skridskoskolan.

- Vi är stolta över vårt samarbete med Bauer Hockey och det känns mycket bra att vi redan nu har förlängt vårt samarbete till 2027. Med Bauer Hockey som fortsatt huvudpartner har vi förutsättningar att växa och utveckla föreningen. Ett stort fokusområde i det nya avtalet kommer vara kring Teamsters och på damsatsningen där Bauer Hockey spelar en stor och viktig roll som möjliggör att vi kan fortsätta satsningen framåt, säger Oscar Johansson, Försäljnings- & Marknadschef Timrå IK.

- Vi är mycket glada att samarbetet med Timrå IK fortsätter och ser fram emot vår fortsatta gemensamma resa tillsammans, både på och vid sidan av isen. Vår relation byggs och utvecklas på sikt genom gemensamma målsättningar och vi har kommit en bra bit på vägen. Vi ska också arbeta tillsammans för ett ökat deltagande inom sporten, både på herr- och damsidan. Timrå IK gör många bra saker just nu både på och vid sidan av isen och det vill vi vara en del av men också bidra till att utvecklingen går framåt, säger Patrik Norrbom, Team Sales rep på Bauer Hockey.

David Åberg