Oscar Johansson ny försäljnings- och marknadschef i Timrå IK

21 januari 2021 12:00
Personal

Timrå IK omstrukturerar försäljnings- och marknadssidan. Oscar Johansson blir ny försäljnings- och marknadschef i klubben.


- Vi har gjort några omstruktureringar på vår sälj och marknadssida för att både bli tydligare och kunna jobba ännu hårdare och bättre med dessa frågor. Oscar Johansson som var Tf klubbchef innan jag kom blir nu Försäljning- och marknadschef. Han får ansvaret över vår försäljning och alla frågor som rör marknad, kommenterar Jonas Torines, Klubbchef Timrå IK.

- Det känns väldigt kul och spännande att ta mig an rollen som Försäljnings- och marknadschef fullt ut till 100 %. Vi är inne i en omstrukturering och utveckling av organisationen vilket känns extra spännande inför framtiden. Föreningen står sig stark och stabil trots tuffa omständigheter av Covid-19 och framtiden ser ljus ut. Det är mycket tack vare fantastiska supportrar, medlemmar, partners och ideella krafter som gör att vi är där vi är idag. Tillsammans ska vi fortsätta jobba för att skapa bra förutsättningar för att Timrå IK ska utvecklas och bli en framgångsrik förening både på och utanför isen, kommenterar Oscar Johansson, Försäljnings- och Marknadschef Timrå IK.