Nedsatt pris när vi tar emot Västerviks IK

5 januari 2020 11:00
Inför match

På tisdag är det dags igen. Västerviks IK gästar NHK Arena och nu har du chansen att gå på hockey riktigt billigt! Samtliga sittplatser kostar 100 kr samtidigt som platserna på Västra stå kostar 50 kr!


Tung avslutning senast men det är bara att bryta ihop och rätta till det som inte fungerade mot Västerås. På tisdag tar vi emot tabelltian Västerviks IK.

Rabatterade priser

Biljettpriserna till matchen är nedsatta till 100 kr för samtliga sittplatser, oavsett sektion och 50 kr för platserna på Västra stå. Säkra din plats idag för att vara säker på att du får dom bästa möjliga platserna!

Säkra din plats på tik.ebiljett.nu redan idag. Var med och skapa stämning i ishallen, sjung fram laget och var en del av gemenskapen. Tillsammans är vi starka, tillsammans är vi rödvita!

Information

  • Motstånd: Västerviks IK
  • Plats: NHK Arena
  • När: Tisdag 7 januari
  • Nedsläpp: Kl 19:00
  • Insläpp: Kl 17:30

Biljetter

Biljetter till säsongens samtliga matcher hittar du som vanligt på tik.ebiljett.nu.

Boka bord i arenarestaurangen

Gör dagen till en heldag. Skippa matlagningen och disken hemma och överlåt det istället till arenarestaurangen. Boka bord i samband med matchen. Bokningsinformation hittar du HÄR.

Hockeybussarna

Hockeybussarna går från både Härnösand och Sundsvall även detta år. Har du möjlighet att ta bussen framför bilen så rekommenderar vi att du gör det. Mer information om hockeybussarna hittar du HÄR

Parkering

Nyhet på parkeringen i årets säsong är att vi numera tar swishbetalningar för att minska på kontanthanteringen och underlätta flödet. Förbered gärna din telefon med swish-appen öppen innan du kommer fram till vår personal som tar betalt för att underlätta och snabba på flödet in på parkeringen.

Souvenirshopen

Köp hem din replica eller annat snyggt redan idag i vår webshop. Annars så hittar du samma varor i souvenirshopen i NHK Arena