Söndag Sön 9 Maj Maj
Måndag Mån 10 Maj Maj
Onsdag Ons 12 Maj Maj
Onsdag Ons 11 Augusti Aug
Fredag Fre 13 Augusti Aug
Fredag Fre 20 Augusti Aug
Torsdag Tor 26 Augusti Aug
Onsdag Ons 1 September Sep
Söndag Sön 5 September Sep
Tisdag Tis 7 September Sep
Lördag Lör 11 September Sep
Torsdag Tor 16 September Sep
Lördag Lör 18 September Sep
Torsdag Tor 30 September Sep
Lördag Lör 2 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lördag Lör 9 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lördag Lör 16 Oktober Okt
Tisdag Tis 19 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Lördag Lör 23 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt
Lördag Lör 30 Oktober Okt
Tisdag Tis 2 November Nov
Torsdag Tor 4 November Nov
Lördag Lör 6 November Nov

Timrå GK ny partner till Teamsters!

5 mars 2021 13:00

Idag kan vi presentera ett nytt samarbete mellan Timrå IK och Timrå Golfklubb genom Teamsters.


Timrå IK och Timrå Golfklubb vill tillsammans få fler barn i rörelse och testa på olika sporter. Gemenskap är viktigt och att samverka mellan föreningar är ett första steg att minska utanförskap och jobba mer tillsammans för att skapa bättre förutsättningar för nästa generation barn att idrotta oavsett om det heter golf, ishockey eller annan sport.

Timrå Golfklubbs träningsområde med range och korthålsbana kommer vi till sommaren 2021 döpa till Teamsters Arena. Timrå Golfklubb vill skapa större tillgänglighet och få fler barn och ungdomar att testa på och spela golf. Samtidigt ska vi tillsammans också starta upp en golftävling mot välgörenhet där överskottet ska gå tillbaka till Teamstersfonden och till fortsatt utveckling av Teamsters Arena och Timrå Golfklubb.

- Detta är det första uttalade samarbetet mellan två olika föreningar i olika sporter genom Teamsters. Det känns riktigt bra och Timrå GK är en fantastisk bra förening som gör väldigt mycket bra saker i samhället samtidigt som de vill öka sin tillgänglighet till banan för att få fler att upptäcka och spela golf, framför allt barn och ungdomar. Det känns också bra att kunna starta upp Teamstersgolfen. En välgörenhetstävling som ingår i vårt samarbete där överskottet går tillbaka till Teamstersfonden så att vi kan hjälpa andra föreningar, projekt eller aktiviteter som gör skillnad i samhället och inkluderar barn och ungdomar in i idrotten så som Teamsters Arena och dess fortsatta utveckling, säger Oscar Johansson, Försäljnings- och Marknadschef Timrå IK om samarbetet.

- För Timrå Golfklubb ligger det här nya samarbete med Timrå IK helt i linje med den inriktning och dom satsningar vi gör i klubben. Teamsters Arena kommer att bli en perfekt arena för ”nya” golfare och olika grupper som vill prova på sporten men också för dom som i dag redan spelar golf och vill träna under lite andra former. Det som gör det unikt är att hela ”arenan” kommer att vara belyst vilken gör det möjligt att golfa längre in på hösten. Vi har också planer på att utveckla området med andra typer av aktiviteter! Vi är glada och ödmjuka över denna satsning med Teamsters och det stärker vårt redan fina samarbete tillsammans med Timrå IK, säger Per ”Drutten” Engström, Klubbchef Timrå Golfklubb.