Jacob Olofsson inför morgondagens match mot Luleå

29 oktober 2018 18:29
Inför match

Jacob Olofsson gör sin första säsong i SHL efter att ha spelat en hel säsong i HockeyAllsvenskan med Timrå IK. Hittills har det blivit sex poäng på tio matcher och det första målet kom mot Rögle för att sedan följas upp med karriärens andra SHL-mål senaste matchen mot HV71.


Olofsson är även högaktuell inför vinterns JVM-turnerning och är uttagen i fyrnationsturnerningen som spelas under novemberuppehållet - En bra chans att visa upp sig och stärka sina chanser att bli uttagen till vinterns JVM.

Vi tog oss ett snack med Olofsson inför morgondagens drabbning mot Luleå där han fick berätta lite om säsongen och hur det är att spela i SHL kontra HockeyAllsvenskan. Klicka i spelaren ovan för att höra vad han hade att säga.

Nästa hemmamatch

Vi är fortsatt obesegrade på hemmaplan och det vill vi fortsätta att vara! Luleå kommer på besök imorgon kl 19:00- Ta med era vänner till NHK Arena - stödet från publiken är ovärderligt. Köp din biljett på tik.ebiljett.nu.

TIK-aktien

Ni vet väl att ni kan bli delägare i Timrå IK? Köp din aktie idag på denna länk

Vinn Bilen

Nu drar vi igång Volvolotteriet igen! Köp en lott av tusen och var med i dragningen av Volvo XC60 som står i NHK Arenas entréhall. Klicka på bannern nedan för mer information

Hockeybussarna

Åk med våra hockeybussar till matcherna! Bussarna avgår från Sundsvall och Härnösand. Turlista och priser hittar du här

Har du laddat ner spelschemat i mobilen?

Du kan ladda ner eller prenumerera på spelschemat till din kalender nu så har du samtliga matcher under säsongen 2018/2019 direkt i din telefon/dator.