Timrå IK lanserar aktiv sittplats och familjeläktare!
Publicerad: 2018-05-04
Aktiv sittplats & Familjeläktare
Timrå IK:s supportrar är en fundamental del av föreningen. På Västra Stå har klacken successivt växt och rekryteringen av nya klacksupportrar har varit god. Nu vill vi ta nästa steg!

Aktiv sittplats

Under den sista matchen i SHL-kvalet var trycket från de tillresta Timråsupportrarna massivt. Spelare har i efterhand reflekterat över den totala läktardominansen. Särskilt häftigt var det att trycket fanns redan innan matchstart och att det bestod ända fram till det fantastiska ögonblick när Timrå IK blev klart för SHL. En viktig del av upplevelsen under denna match skapades genom att det spontant uppkom en aktiv sittplats på sektionen ovanför bortastå. Klacken och sittplats bidrog gemensamt till en elektrisk stämning. Denna dynamik vill vi nu återskapa.

{!E}

Under säsongen 2018/19 kommer därför sektion G Höger att fungera som aktiv sittplats. Här kommer det snarare vara regel än undantag att publiken står upp och lever med i match och att den deltar i klackens sånger. De som redan har köpt säsongskort på sektion G Höger kommer att erbjudas motsvarande plats på annan sektion om man inte vill vara en del av aktiv sittplats.

Så nu alla Timråsupportrar som inte har sitt hem på Västra Stå men ändå aktivt vill bidra till stämningen i arenan – boka ditt säsongskort på aktiv sittplats (sektion G Höger)!

Boka ditt säsongskort här

Familjeläktaren

Timrå IK har nu infört en familjeläktare

Familjesektionen kommer att vara placerad på sektion L Vänster och det som gäller är att du som familj kan köpa säsongskort på sittplats till förmånligt pris. För varje vuxen får du köpa två säsongskort för barn (upp till 19 år) till reducerat pris (1000 kr). Säsongskortet för den vuxna är till ordinarie pris (4500 kr).

Det innebär att du kan lägga till upp till två stycken barnbiljetter per vuxenbiljett. Köper du ett säsongskort på L Vänster för 4500 kr innebär det att du kan köpa upp till 2 säsongskort för barn bredvid dig (1000 kr per säsongskort). Är ni två vuxna som ska köpa säsongskort kan ni lägga till upp till 4 säsongskort för barn.

OBS! Maximalt är det 2 barn per vuxen men man kan även köpa endast ett säsongskort för barn per vuxen om så önskas.

Boka ditt familjekort genom att maila [email protected] eller ringa 060-789 10 41.

{!C}

David Åberg