Arenafredag: Timrå IK - Kristianstads IK

24 oktober 2019 16:40
Arenafredag

Avsluta veckan med fest och ishockey i NHK Arena! Imorgon öppnar vi upp för säsongens första Arenafredag! Gör fredagen till en helkväll med livemusik, fest och framförallt ishockey!


På fredag öppnar vi upp dörrarna till NHK Arena för säsongens första Arenafredag när vi tar emot Kristianstads IK! Nu skapar vi en lite extra härlig stämning inför, under och efter matchen. En bra stämning i hallen ger spelarna den där extra kicken som kan avgöra matcher!

Livemusik i NHK Arenas barer

Northbar, Arenarestaurangen, Logevåningen och Supporterbaren kommer alla att ha livemusik inför matchen med start redan kl 17:00! I Supporterbaren kommer det att vara en DJ på plats och i övriga barer kommer det att vara liveband på plats. Det spelas även musik i barerna under periodpauserna.

After hockey

När matchtutan tjuter och vi förhoppningsvis har tre nya poäng på kontot fortsätter festen i NHK Arena! Northbar håller igång festen till kl 23:00 innan bussarna tar er till Sundsvall igen.

Extra hockeybussar

Inför kvällen avgår en extrabuss från Sundsvall redan kl 17:00. Efter matchen går dom vanliga hockeybussarna hem direkt som vanligt men för er som vill hålla igång i NHK arena går en extrabuss till Sundsvall kl 23:10.

I övrigt går hockeybussarna som vanligt. Mer information om det HÄR.

Information

  • Motstånd: Kristianstads IK
  • Plats: NHK Arena
  • När: Fredag 25 oktober
  • Tid: Nedsläpp kl 19:00, insläpp kl 17:00.

Biljetter

Biljetter till säsongens samtliga matcher hittar du som vanligt på tik.ebiljett.nu. Du hittar biljetter på Västra stå från 80 kr och sittplatser i arenan från 100 kr.

Boka bord i arenarestaurangen

Gör kvällen till en helkväll. Skippa matlagningen och disken hemma och överlåt det istället till arenarestaurangen. Boka bord i samband med matchen mot Kristianstad. Bokningsinformation hittar du HÄR.

Hockeybussarna

Hockeybussarna går från både Härnösand och Sundsvall även detta år. Har du möjlighet att ta bussen framför bilen så rekommenderar vi att du gör det. Mer information om hockeybussarna hittar du HÄR

Parkering

Nyhet på parkeringen i årets säsong är att vi numera tar swishbetalningar för att minska på kontanthanteringen och underlätta flödet. Förbered gärna din telefon med swish-appen öppen innan du kommer fram till vår personal som tar betalt för att underlätta och snabba på flödet in på parkeringen.

Souvenirshopen

Köp hem din replica eller annat snyggt redan idag i vår webshop. Annars så hittar du samma varor i souvenirshopen i NHK Arena