Måndagsmatch: Karlskoga gästar NHK Arena

7 februari 2020 14:45
Inför match

På måndag öppnar vi portarna till NHK arena för match igen! Inled nästa vecka på bästa sätt när vi tar emot BIK Karlskoga i vad som är en otroligt viktig match i kampen om topplaceringarna!


äTimrå IK och BIK Karlskoga har under större delen av säsongen hängt på topp 2-lagen men har under den senaste tiden fått tävla om tredjeplatsen i tabellen. En kamp Timrå förtillfället leder och har tre poäng till godo på Karlskoga. Timrå börjar däremot närma sig Modo Hockey på andraplatsen nu och tre poäng i måndagens match är ett stort steg närmare andraplatsen och finalen.

Båda lagen har haft en tendens att ha liknande resultat. Vinner det ena laget så vinner även det andra. Just därför har inget utav lagen kunna dra iväg från den andre. Seger var också även temat för båda lagens senaste matcher. Timrå besegrade Tingsryd på hemmaplan i retroställ samtidigt som BIK Karlskoga besegrade Vita Hästen på hemmaplan.

Säkra din plats på tik.ebiljett.nu redan idag. Var med och skapa stämning i ishallen, sjung fram laget och var en del av gemenskapen. Tillsammans är vi starka, tillsammans är vi rödvita!

Information

  • Motstånd: BIK Karlskoga
  • Plats: NHK Arena
  • När: Måndag 10 februari
  • Nedsläpp: Kl 19:00
  • Insläpp: Kl 17:30

Biljetter

Biljetter till säsongens samtliga matcher hittar du som vanligt på tik.ebiljett.nu.

Boka bord i arenarestaurangen

Gör dagen till en heldag. Skippa matlagningen och disken hemma och överlåt det istället till arenarestaurangen. Boka bord i samband med matchen. Bokningsinformation hittar du HÄR.

Hockeybussarna

Hockeybussarna går från både Härnösand och Sundsvall även detta år. Har du möjlighet att ta bussen framför bilen så rekommenderar vi att du gör det. Mer information om hockeybussarna hittar du HÄR

Parkering

Nyhet på parkeringen i årets säsong är att vi numera tar swishbetalningar för att minska på kontanthanteringen och underlätta flödet. Förbered gärna din telefon med swish-appen öppen innan du kommer fram till vår personal som tar betalt för att underlätta och snabba på flödet in på parkeringen.

Souvenirshopen

Köp hem din replica eller annat snyggt redan idag i vår webshop. Annars så hittar du samma varor i souvenirshopen i NHK Arena