Albin Carlson förlänger med Timrå IK
Publicerad: 2019-05-08
Lagbygget
Han kom till Timrå IK ifjol men fick hela säsongen förstörd av en skada och är rejält revanschsugen. Idag står det klart att Albin Carlson skrivit på ett kontrakt som sträcker sig över säsongen 2019/2020 med Timrå IK.

Albin fick som bekant stora delar av fjolårssäsongen förstörd av en skada han drog på sig på försäsongen. Totalt blev det endast två matcher mot slutet av säsongen. Nu är det en revanschfylld Carlson som drar på sig den rödvita dräkten över säsongen 2019/2020.

- Albin är revanschsugen efter fjolårets skadefyllda säsong. Han är en spelskicklig back och jag tror att han kan göra det riktigt bra om han får hålla sig hel under säsongen, kommenterar Kent Norberg.

- Det känns fantastiskt att skriva nytt kontrakt här. Jag hade en jättetung säsong som var så när jag fick höra att Timrå ville fortsätta satsa på mig blev jag väldigt glad. Jag trivs riktigt bra här och har alltid gjort det så det här är det bästa stället för mig att vara på, kommenterar Albin Carlson och fortsätter

- Nästa säsong hoppas jag få utvecklas som spelare ytterligare samtidigt som vi som lag ska vara med och kriga i toppen av tabellen.

Kontraktet är skrivet över säsongen 2019/2020

{!A}

David Åberg