• Huvudsponsorer

Onsdag Ons 24 Mars Mar
Fredag Fre 26 Mars Mar
Söndag Sön 28 Mars Mar
Lördag Lör 3 April Apr
Måndag Mån 5 April Apr
Onsdag Ons 7 April Apr
Fredag Fre 9 April Apr
Söndag Sön 11 April Apr
Tisdag Tis 13 April Apr
Söndag Sön 18 April Apr
Måndag Mån 19 April Apr
Söndag Sön 9 Maj Maj
Måndag Mån 10 Maj Maj
Onsdag Ons 12 Maj Maj
Fredag Fre 13 Augusti Aug
Lördag Lör 11 September Sep
Torsdag Tor 16 September Sep
Lördag Lör 18 September Sep
Lördag Lör 25 September Sep
Torsdag Tor 30 September Sep
Lördag Lör 2 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lördag Lör 9 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lördag Lör 16 Oktober Okt
Tisdag Tis 19 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Lördag Lör 23 Oktober Okt

Söderberg & Kaijser förlänger med Timrå IK

17 maj 2019 14:00
Lagbygget

Timrå IK kan idag meddela att Andreas Söderberg och Sebastian Kaijser förlänger med klubben över säsongen 2019/2020.


Andreas Söderberg

Andreas är från Skellefteå och inledde sin karriär i Skellefteå AIK. Där vandrade han genom hela juniorleden innan han säsongen 2015/2016 blev utlånad till Vita Hästen och säsongen därpå blev det en permanent övergång till IK Pantern.

Efter två framgångsrika säsonger i IK Pantern kom Andreas till Timrå IK inför fjolårssäsongen. Nu står det klart att Andreas följer med Timrå IK till HockeyAllsvenskan.

- Andreas hade det tufft ifjol men jag övertygad om att han kommer att få en bättre säsong nu i vinter. Han gjorde det riktigt bra när han spelade i HockeyAllsvenskan sist och jag tror att han kommer att fortsätta att utvecklas och göra en bra säsong i Timrå, kommenterar Kent Norberg.

- Det känns oerhört roligt att representera Timrå IK i ett år till och spela inför den magiska publik som finns i NHK Arena. Vi har ett spännande lag med många duktiga spelare så jag tror att vi kommer att vara ett svårt lag att möta, framförallt hemma i NHK Arena, kommenterer Andreas Söderberg.

Kontraktet är skrivet över säsongen 2019/2020.

Sebastian Kaijser

Sebastian har Stocksunds IF som moderklubb men spenderade sina tidiga ungdomsår i IFK Täby fram till säsongen 2014/2015 då flyttlasset gick till Timrå IK.

I Timrå har han klättrat genom juniorlagen och debuterade i A-laget och HockeyAllsvenskan 2017/2018. Säsongen därpå blev det även debut i SHL men han spenderade majoriteten av säsongen på lån i Borlänge HF och Division 1 där det blev 28(11+17) poäng på 41 matcher.

Nu fortsätter han i Timrå IK över säsongen 2019/2020.

- Sebastian är en så kallad powerforward som var utlånad till Borlänge ifjol. Där gjorde han det riktigt bra och mot slutet av säsongen så plockade vi hem honom igen. Väl hemma gjorde han det fortsatt bra och visade att han hade utvecklats en hel del så det kommer att bli spännande att fortsätta följa hans utveckling under säsongen som kommer, kommenterar Kent Norberg.

- Det känns väldigt bra att få fortsätta utvecklas i Timrå IK. Jag ser redan fram emot den kommande säsongen där jag tror att både jag och Timrå IK kommer att ta stora kliv, kommenterar Sebastian Kaijser.

Kontraktet är skrivet över säsongen 2019/2020.