Lördag Lör 16 Oktober Okt
Tisdag Tis 19 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Lördag Lör 23 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt
Lördag Lör 30 Oktober Okt
Tisdag Tis 2 November Nov
Torsdag Tor 4 November Nov
Lördag Lör 6 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Lördag Lör 20 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov
Lördag Lör 27 November Nov
Tisdag Tis 30 November Nov
Torsdag Tor 2 December Dec
Lördag Lör 4 December Dec
Torsdag Tor 9 December Dec
Lördag Lör 11 December Dec
Tisdag Tis 21 December Dec
Söndag Sön 26 December Dec
Torsdag Tor 30 December Dec
Torsdag Tor 6 Januari Jan
Lördag Lör 8 Januari Jan
Torsdag Tor 13 Januari Jan
Lördag Lör 15 Januari Jan
Tisdag Tis 18 Januari Jan
Torsdag Tor 20 Januari Jan
Lördag Lör 22 Januari Jan

Invigning av den nya mediakuben

16 oktober 2018 18:00
Mediakuben

Mediakuben hänger i taket och vi kan äntligen visa upp den! På torsdag, när vi möter Rögle, invigs den. Inför matchen kommer vi att hålla i en invigsningsceremoni - Var på plats klockan 18:40 för att vara med och bevittna när vi slår igång mediakuben inför er alla för första gången. Köp er biljett redan idag!


Mediakuben är totalt 170 kvadratmeter stor med 6,25mm pixeltäthet vilket ger en mycket skarp bild och det är Sveriges största mediakub. Är du på plats inför torsdagens match blir du bland dom första som ser mediakuben in action! Köp din biljett på tik.ebiljett.nu

Men det är inte endast mediakuben som är ny i NHK Arena. Under tiden vi har byggt mediakuben i hallen har vi även totalrenoverat vårat ljudsystem i arenan.

I och med den nya mediakuben och det uppgraderade ljudsystemet i arenan har vi även laddat på med ett sprillans nytt intro!

Vi är säkra på att allt detta kommer att bidra till en förbättrad arenaupplevelse. Var med och invig den nya tekniken i arenan. Var på plats senast kl 18:40 i NHK Arena!

Nästa hemmamatch

Nästa hemmamatch spelas torsdagen 18e oktober kl 19:00 och det är Rögle BK som står för motståndet. Ditt stöd gör skillnad! Köp din biljett på tik.ebiljett.nu. Var på plats redan kl 18:40 för att vara med och inviga den nya mediakuben i taket.

TIK-aktien

Ni vet väl att ni kan bli delägare i Timrå IK? Anmäl ditt intresse till TIK-aktien idag på denna länk

Vinn Bilen

Nu drar vi igång Volvolotteriet igen! Köp en lott av tusen och var med i dragningen av Volvo XC60 som står i NHK Arenas entréhall. Klicka på bannern nedan för mer information

Har du laddat ner spelschemat i mobilen?

Du kan ladda ner eller prenumerera på spelschemat till din kalender nu så har du samtliga matcher under säsongen 2018/2019 direkt i din telefon/dator.