Torsdag Tor 3 Mars Mar
Lördag Lör 5 Mars Mar
Söndag Sön 6 Mars Mar
Tisdag Tis 8 Mars Mar
Torsdag Tor 10 Mars Mar
Lördag Lör 12 Mars Mar
Måndag Mån 14 Mars Mar
Torsdag Tor 17 Mars Mar
Lördag Lör 19 Mars Mar
Torsdag Tor 24 Mars Mar
Lördag Lör 26 Mars Mar
Måndag Mån 28 Mars Mar
Torsdag Tor 31 Mars Mar
Lördag Lör 2 April Apr
Tisdag Tis 16 Augusti Aug
Tisdag Tis 23 Augusti Aug
Torsdag Tor 25 Augusti Aug
Onsdag Ons 7 September Sep
Onsdag Ons 14 September Sep
Lördag Lör 17 September Sep
Torsdag Tor 22 September Sep
Lördag Lör 24 September Sep
Torsdag Tor 29 September Sep
Lördag Lör 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt
Lördag Lör 8 Oktober Okt
Torsdag Tor 13 Oktober Okt
Lördag Lör 15 Oktober Okt

Martin Weel Sanne blir Timrå IK J20:s nya huvudtränare

12 april 2022 14:01
Junior

Timrå IK kan idag meddela att Martin Weel Sanne stiger in som ny huvudtränare för Timrå IK J20 till den kommande säsongen.


Martin Weel Sanne har sitt ursprung från Norge där han även säsongen 10/11 startade sin tränarkarriär för Stjernen Hockey ungdomslag. Säsongen 17/18 debuterade Martin som tränare på den östra sidan av gränsen, Sverige. Martin har under de tre senaste säsongerna tränat Leksands IF:s juniorer, men reser nu vidare till Timrå IK och J20.

- Timrå IK är en anrik förening som har fostrat många spelare, så det ska bli kul att få komma hit och ta del av den resan föreningen nu har påbörjat. Min roll innebär att jag ansvarar för all isträning, laguttagningar och matchning, samt att utforma individuella utvecklingsplaner för spelarna. Jag kommer även att vara instruktör på hockeygymnasiet. Jag ser fram emot att få nya influenser och vidareutveckla mig som ledare. Det är väldigt intressant med allt som är på gång i Timrå och jag ser verkligen fram emot att få starta upp arbetet i Timrå IK, säger Martin Weel Sanne och fortsätter:

- Min målsättning är att utbilda nästa generation Timrå IK-spelare. Som tränare är jag är rätt lugn, ärlig och analytisk. Jag jobbar med att utbilda och utveckla individer, så att ha en tydlig kravbild och bygga relationer med spelarna är väldigt viktigt för mig. Att vara tydlig och låta alla spelare känna att det här är en miljö där de kan utvecklas, för att hjälpa dem mot sina mål.

Martin tar därmed över tränarrollen från Thord Johansson och Jimmie Lindström, som har ett långt förflutet i Timrå IK:s juniorverksamhet. Jimmie och Thord kommer fortsättningsvis att ha andra roller inom organisationen. Timrå IK vill ge ett stort tack till Jimmie och Thord för deras engagemang och arbete som tränare för Timrå J20.