Fredrik inför Karlskrona

12 december 2019 16:55
Inför match

"För oss gäller det att utnyttja vår fart i spelet och skapa lika mycket chanser som mot Tingsryd men framförallt så måste vi få igång effektiviteten"

Imorgon tar vi emot Karlskrona hemma i NHK Arena - Inför matchen tog vi oss ett snack med Fredrik som trycker på att effektiviteten måste bli bättre för att vinna imorgon.


Information

  • Motstånd: Karlskrona HK
  • Plats: NHK Arena
  • När: Fredag 13 december
  • Tid: Nedsläpp kl 19:00, insläpp kl 17:30.

Biljetter

Biljetter till säsongens samtliga matcher hittar du som vanligt på tik.ebiljett.nu. Du hittar till samtliga matcher sittplatsbiljetter från 100 kr.

Luciatåg i NHK Arena

I den första pausen kommer vi att få se ett Luciatåg på isen.

Boka bord i arenarestaurangen

Gör dagen till en heldag. Skippa matlagningen och disken hemma och överlåt det istället till arenarestaurangen. Boka bord i samband med matchen. Bokningsinformation hittar du HÄR.

Hockeybussarna

Hockeybussarna går från både Härnösand och Sundsvall även detta år. Har du möjlighet att ta bussen framför bilen så rekommenderar vi att du gör det. Mer information om hockeybussarna hittar du HÄR

Parkering

Nyhet på parkeringen i årets säsong är att vi numera tar swishbetalningar för att minska på kontanthanteringen och underlätta flödet. Förbered gärna din telefon med swish-appen öppen innan du kommer fram till vår personal som tar betalt för att underlätta och snabba på flödet in på parkeringen.

Souvenirshopen

Köp hem din replica eller annat snyggt redan idag i vår webshop. Annars så hittar du samma varor i souvenirshopen i NHK Arena