Söndag Sön 5 September Sep
Tisdag Tis 7 September Sep
Lördag Lör 11 September Sep
Torsdag Tor 16 September Sep
Lördag Lör 18 September Sep
Torsdag Tor 30 September Sep
Lördag Lör 2 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lördag Lör 9 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lördag Lör 16 Oktober Okt
Tisdag Tis 19 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Idag 23 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt
Lördag Lör 30 Oktober Okt
Tisdag Tis 2 November Nov
Torsdag Tor 4 November Nov
Lördag Lör 6 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Lördag Lör 20 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov
Lördag Lör 27 November Nov
Tisdag Tis 30 November Nov
Torsdag Tor 2 December Dec
Lördag Lör 4 December Dec
Torsdag Tor 9 December Dec
Lördag Lör 11 December Dec

Akademichef Timrå IK

16 augusti 2021 13:00
Akademichef

Vi är nu i mål med rekryteringen av en ny akademichef. Joakim Nordstrand från Trångsund utanför Stockholm anställs som ny akademichef i Timrå IK.


Joakim är 45 år och har en bakgrund inom ishockeyn som spelare ( bla Linköping, Huddinge och Karlskoga ) och tränare. Joakim har många års erfarenhet av olika jobb inom näringslivet som han kommer ha nytta av i sin roll. Akademichefens ansvar är junior-, ungdom- och dam/flickverksamheten. Joakim tillträder 1 november och kommer flytta upp med familjen (fru och två barn).

Thord Johansson fortsätter som Tf. akademichef under hela denna säsong 21-22 som kommer göra Joakims start väldigt bra. Thords erfarenhet i föreningen är ovärderlig för oss alla och vi är alla glada att han är kvar och ser till att Joakim får en så bra start det bara går i Timrå IK.

- Jag är glad att vi är klara med rekryteringen av ny akademichef. Akademichefens roll är otroligt viktig för föreningen framåt. Joakim kommer komma in med erfarenhet och nya ögon som jag är säker på kommer göra att Timrå Ik fortsätter ta steg. Att få ha kvar Thord hela året kommer göra att Joakim får en bra väg in i föreningen, säger Jonas Torines.

- Det känns väldigt spännande att få vara en del av den resan Timrå IK gör och har utstakat de närmaste 4-5 åren. Jag ser fram emot att få hjälpa denna anrika klubb med att utveckla sin satsning på ungdoms- och dam/flick verksamheten samt även ge de juniorspelare som vill satsa på ishockeyn de bästa möjliga förutsättningarna för det. Så att vi i framtiden får se betydligt fler spelare som fostrats i Timrå IK på både herr och damsidan. Med min erfarenhet från både ishockeyn och näringslivet så hoppas jag ha mycket att tillföra, säger Joakim Nordstrand