Restriktionerna är släppta - Information om vad som händer nu!
Publicerad: 2021-09-08
Information
Äntligen är ett och ett halvt års restriktioner över! Idrottsvärlden har hittat lösningar för att klara denna tuffa tid och ni supportrar har gjort mer än vad någon hade kunnat begära för att hjälpa oss igenom detta. Men nu är ett slutdatum för restriktionerna äntligen satta och vi kan börja återgå till det normala!

Efter regeringens besked att samtliga restriktioner i arenorna runt om i sverige, inklusive NHC Arena, slopas så väcks ett antal frågor om vad som händer nu. Säsongskort, lösbiljetter, hockeybussar m.m är några av frågorna som kommit in och vi ska försöka besvara så gott det går!

Vi vill även passa på att påminna att trots att restriktionerna är släppta så innebär det inte att pandemin är över. Fortsätt att sköta handhygien, hosta/nys i armväcket och vid minsta symptom på att man är sjuk så stannar man hemma!

Nedan information gäller endast för matcherna efter 29 september.

Säsongskort

Vi kommer att återuppta försäljningen av säsongskort. Ni som redan har köpt säsongskort behöver inte göra något utan era gäller fortsättningsvis under hela säsongen. Ni som ännu inte fått köpa säsongskort kommer att få möjlighet att göra det från och med fredag 10 september kl 10:00. Försäljningen sker i huvudsak på tik.ebiljett.nu. Det går även bra att komma in till Timrå IKs kontor i NHC Arena för att köpa säsongskort men vi rekommenderar er att handla via webben om man har möjlighet. Öppettider mellan kl 09-12 och kl 13-16

Lösbiljetter

Lösbiljetter till våra hemmamatcher kommer att släppas till försäljning onsdag 22 september kl 10:00. Även här sker försäljningen i huvudsak på tik.ebiljett.nu men det går även bra att komma in till Timrå IKs kontor i NHC Arena. Öppettider mellan kl 09-12 och kl 13-16.

Restaurangbokningar

Att boka mat i NHC Arena kommer att se lite annorlunda ut jämfört med tidigare år. All bokning sker på tik.ebiljett.nu där du köper din biljett på valfri plats/sektion men väljer även till mat din order. Då får du autmatiskt en plats i restaurangen på plan 2 (ovanför stora entrén).

Hockeybussarna

Från och med matchen mot Luleå Hockey kommer vi att återinsätta hockeybussarna som komme att gå från Härnösand och Sundsvall. Mer information om detta kommer vid senare tillfälle.

Handla i NHC Arena dagtid

NHC Arena hålls öppen mellan kl 09-12 och kl 13-16 för dig som vill handla i shopen eller biljetter/säsongskort. Det går även bra att handla souvenirer i vår webbshop

OBS! Biljett- och säsongskortsförsäljningen släpps upp enligt datumen tidigare nämnda

Matcherna innan 29 september?

Restriktionerna slopas den 29 september vilket innebär att vår första restriktionsfria match spelas 30 september när vi tar emot Luleå Hockey hemma i NHC Arena. Alltså kommer matcherna innan 29 september att spelas med samma restriktioner som under försäsongen. Där kommer endast dom som har blivit erbjuden och köpt säsongskort kunna gå på matchen.

David Åberg