Söndag Sön 9 Maj Maj
Måndag Mån 10 Maj Maj
Onsdag Ons 12 Maj Maj
Onsdag Ons 11 Augusti Aug
Fredag Fre 13 Augusti Aug
Fredag Fre 20 Augusti Aug
Torsdag Tor 26 Augusti Aug
Onsdag Ons 1 September Sep
Söndag Sön 5 September Sep
Tisdag Tis 7 September Sep
Lördag Lör 11 September Sep
Torsdag Tor 16 September Sep
Lördag Lör 18 September Sep
Torsdag Tor 30 September Sep
Lördag Lör 2 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lördag Lör 9 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lördag Lör 16 Oktober Okt
Tisdag Tis 19 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Lördag Lör 23 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt
Lördag Lör 30 Oktober Okt
Tisdag Tis 2 November Nov
Torsdag Tor 4 November Nov
Lördag Lör 6 November Nov

Yrkesmästaren ny huvudpartner till Timrå IK och Prolympia ny partner till Teamsters!

25 mars 2021 18:20
Samarbetspartners

Yrkesmästaren & Prolympia har varit partner till Timrå IK och vi har haft ett starkt samarbete under lång tid. Vi kan nu med stolthet presentera Yrkesmästaren som ny huvudpartner!

Prolympia kommer gå in som ny partner till Teamsters och där kommer vi utveckla vårt jobb och våra besök ute i skolor och Prolympia kommer också namnge den ungdomscup som tidigare hette Teamsters Cup.


- Vi är stolta att nu kunna säga att vi är huvudpartner med Yrkesmästaren och även som samarbetspartner till Teamsters med Prolympia. Som Sveriges ledande idrottsskola på grundskolenivå så känns det som en självklarhet för oss att stötta Timrå IKs ungdomsverksamhet och Teamsters. Dessutom har vi genom åren haft flera duktiga elever som varit med i Timrås A-lag, så att vara partner till Timrå IK och Teamsters är något vi är otroligt stolta öve. Vi arbetar också ständigt med nolltolerans mot mobbning och allas lika värde och ser Teamsters arbete med att föreläsa om trygghets-, samhälls- och hållbarhetsfrågor som en extra komplettering till detta. , kommenterar Mikael Nordlund, VD Yrkesmästaren & Prolympia och fortsätter:

- Yrkesmästaren är en stor aktör inom IT-branschen och vi ser det också som en självklarhet att stötta och ta hand om våra lokala företag och föreningar. Vi ser nu fram emot att se Timrå gå upp i SHL och hoppas att vi snart kan se matcherna med full läktare.

- Vi är väldigt glada och stolta över det samarbete vi har med Yrkesmästaren & Prolympia. De har varit partner till Timrå IK under lång tid. Ett samarbete som vi nu växlar upp med Yrkesmästaren som ny huvudpartner och Prolympia som ny partner till Teamsters. Det nya avtalet sträcker sig de närmsta 3 åren och det känns bra att vi redan nu kan presentera detta. En viktig och positiv signal för framtiden och för Timrå IK, kommenterar Oscar Johansson, försäljnings- & marknadschef.