Brattström fortsätter i Timrå IK!

17 april 2019 14:59
Lagbygget

Som ni väntat, som ni längtat. Nu kan vi äntligen dra igång säsongen 2019/2020 offentligt och presentera Timrå IKs första spelare! Bekanta ansiktet Victor Brattström fortsätter i Timrå IK över säsongen 2019/2020!


Victor har funnits i Timrå IKs organisation i tre säsonger och funnits med i A-laget dom två senaste. Victor är även draftad av Detroit Red Wings. Nu fortsätter Victor över säsongen 2019/2020 och Kent Norberg är nöjd med att börja lagbygget med Brattström.

- Det känns fantastiskt att börja årets lagbygge med Victor Brattström. Han har varit här i ett tag nu och gjort det bra när han fått chansen. Att få behålla honom över nästa säsong känns därför riktigt bra. Det blir en stabil grund att bygga vidare på, kommenterar Kent Norberg.

Huvudpersonen själv är glad och ser fram emot att få spela framför Västra stå och den fantastiska publiken i NHK Arena en säsong till.

- Det känns riktigt bra! Jag är väldigt glad och exalterad över att få stanna i Timrå IK. Förtroendet från klubben samt ambitionerna som finns här har spelat en stor roll till att jag vill fortsätta här i Timrå. Sen så har även den fantastiska publiken varit en stor bidragande faktor till att jag ville vara kvar här. Jag trivs väldigt bra här kort sagt, kommenterar Victor Brattström och fortsätter:

- Jag ser väldigt ljust på nästa säsong! Jag tror och vill att vi ska vara i toppen av tabellen nästa år och jag skall göra allt i min makt för att bidra till den framgången.

Kontraktet är skrivet över säsongen 2019/2020