Hemma
Timrå
TIK
Borta
Mora
MIK

Sebastian Collberg snackar inför Mora IK

5 oktober 2018 14:48
Inför match

Inför morgondagens match tog vi oss ett snack med Sebastian Collberg där han betonar vikten av supportrar på plats i arenan samt att man trots starten vi har haft så här långt inte får vara nöjd.


Testkör en "Högriskmatch"

Som ett led i att hela tiden utveckla vårt service- och säkerhetsarbete kommer vi i samband med matchen mot Mora IK, lördagen den 6 oktober kl. 15:15, testköra vår säkerhetsorganisation genom att utföra en så kallad heltäckande visitation av alla våra besökare. Då detta troligtvis kommer att bidra till längre köer än normalt rekommenderar vi att ni kommer till arenan tidigare än vanligt.

Vi hoppas på er förståelse för detta och vill redan nu tacka för er medverkan!

Biljetter

Ni supportrar gör ett otroligt bra jobb på hemma- som bortamatcher. Stämningen som sprids i arenan när ni börjar sjunga ger våra spelare en enorm energi på isen. Som man brukar säga, "Hockey ses bäst på plats". Så ta med er vänner och bekanta, kanske någon som tidigare inte gått på hockey, och ge dom möjligheten att se det vi alla ser i Timrå IK och sporten Ishockey. Köp era biljetter på tik.ebiljett.nu

TIK-aktien

Ni vet väl att ni kan bli delägare i Timrå IK? Anmäl ditt intresse till TIK-aktien idag på denna länk

Hockeybussarna

Tidigare år har bussarna endast plockat upp folk i Sundsvall men nytt för i år är att bussarna även kommer att gå från Härnösand.

Turlista och priser hittar du här

Har du laddat ner spelschemat i mobilen?

Du kan ladda ner eller prenumerera på spelschemat till din kalender nu så har du samtliga matcher under säsongen 2018/2019 direkt i din telefon/dator.