Torsdag Tor 26 Augusti Aug
Onsdag Ons 1 September Sep
Söndag Sön 5 September Sep
Tisdag Tis 7 September Sep
Lördag Lör 11 September Sep
Torsdag Tor 16 September Sep
Lördag Lör 18 September Sep
Torsdag Tor 30 September Sep
Lördag Lör 2 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lördag Lör 9 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lördag Lör 16 Oktober Okt
Idag 19 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Lördag Lör 23 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt
Lördag Lör 30 Oktober Okt
Tisdag Tis 2 November Nov
Torsdag Tor 4 November Nov
Lördag Lör 6 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Lördag Lör 20 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov
Lördag Lör 27 November Nov
Tisdag Tis 30 November Nov
Torsdag Tor 2 December Dec
Lördag Lör 4 December Dec
Hemma
Luleå
LHF
Borta
Timrå
TIK

Förlust efter tappad ledning.

1 november 2018 21:29
Efter match

Timrå hade en drömstart efter första perioden, 0-2. Men i andra perioden tappar man spelet helt och Luleå kan vända till 3-2.


Det retas gallfeber

Ett snabbt spel där Luleå kan behålla Timrå i offensiv zon. Man förlorar puck och Timrå får vända hem. Kinnvall är nära på att tappa puck framför egen kasse. Svedberg svarar för en bra räddning. Luleå kommer med starkt anfall. Även Timrå får ett bra försök mot Rubin men pucken studsar. Timrå spelare åker ut för hooking och Luleå får möjlighet i powerplay. Dom får ingen större utdelning och vi är tillbaka i ordinarie spelform. Olofsson åker igenom hela planen på egna ben. Luleå sätter väldigt hög press på både Svedberg och Timrås backar. Det är två heta lag med bra fart och driv. Timrå kommer i samlad trupp mot Rubin och Vilmos Gallo lyckas styra in pucken och Timrå leder med 0-1. Det dröjer inte länge så förlorar Luleå pucken vid blå och Wedin får ett friläge och nätar 0-2.

Från överläge till underläge

I inledningen av perioden så åker en Luleå spelare ut för holding och Timrå får spela powerplay men kan inte få till någon utdelning. En farlig sargretur nära Svedberg. Det vänder snabbt och Collberg får iväg ett riktigt hårt skott mot Rubin men den viker av i sista sekund. Det är samma vassa spel men Timrå lyckas dra på sig en utvisning efter stök framför kasse. Luleå får spela powerplay utan utdelning, tillbaka till ordinarie spelform. Men när Luleå går hem och samlar ihop spelet så kan nya lagkaptenen servera den gamla till friläge och man har nu reducerat till 1-2. Ett fortsatt bra speltempo men när det kvartår 7 minuter av andra perioden får Timrå möjlighet till powerplay. Det blir ingen utdelning men det går fort i hockey och Luleå kan kvittera till 2-2. Men det kommer gå ännu fortare. Efter styrning av egen spelare så tar Luleå ledning med 3-2.

Det går inte hål på Rubin

Sista perioden hinner börja rulla när Luleå drar på sig slashing och Timrå får åter en chans att spela powerplay. Det fortsätter utan någon större målskillnad men Kaijser åker ut 2 + 10 för checking to the head. Nu får Luleå en otrolig möjlighet att stänga matchen rejält. Efter en otroligt stark insats från Timrå så kvarstår resultatet och Timrå kan fortsätta kämpa för en kvittering. Tiden tickar på uppe i Luleå och det kräva endast ett mål för kvittering för Timrås del. Svedberg lämnar kassen när de är 1 minut och 30 sekunder kvar. Ingen utdelning.

Nästa hemmamatch

Nu väntar novemberuppehållet innan det är dags för hemmamatch igen. Tisdagen den 13 november gästar Djurgården NHK Arena. Stödet från publiken är ovärderligt - Ta med alla ni känner till arenan. Köp din biljett på tik.ebiljett.nu.

TIK-aktien

Ni vet väl att ni kan bli delägare i Timrå IK? Köp din aktie idag på denna länk

Vinn Bilen

Nu drar vi igång Volvolotteriet igen! Köp en lott av tusen och var med i dragningen av Volvo XC60 som står i NHK Arenas entréhall. Klicka på bannern nedan för mer information

Hockeybussarna

Åk med våra hockeybussar till matcherna! Bussarna avgår från Sundsvall och Härnösand. Turlista och priser hittar du här

Har du laddat ner spelschemat i mobilen?

Du kan ladda ner eller prenumerera på spelschemat till din kalender nu så har du samtliga matcher under säsongen 2018/2019 direkt i din telefon/dator.