Hemma
Timrå
TIK
Borta
Rögle
RBK

Fredrik inför Rögle BK

23 november 2018 18:14
Inför match

Med endast en dags vila är det dags för hemmamatch i NHK Arena igen. Morgondagens motstånd står Rögle för. Vi behöver ditt stöd i kampen för tre poäng!


Nu är det tätt mellan hemmamatcherna. I torsdags mötte man Skellefteå i NHK Arena och ikväll är det dags igen. Timrå IK tar emot Rögle BK i vad som blir den tredje matchen lagen emellan. Det är ett Rögle som tidigt under säsongen hade krisstämpel på sig. Man tog sin första poäng i den fjärde matchen men det dröjde tills den sjunde matchen innan Rögle kunde kliva av en match med full pott.

Men nu har Rögle klättrat hela vägen upp till en niondeplats i tabellen från att ha varit sist med ett par poängs marignal. Man har vunnit 7 av sina 8 senast matcher men tagit poäng i samtliga. Så det är ett formstarkt Rögle vi tar emot imorgon. Det stora utropstecknet i Rögle har varit Kodie Curran som delar på förstaplats i Rögles interna poängliga som back.

Vi tog oss ett snack med Fredrik Andersson inför morgondagens match. Lyssna på Fredrik i spelaren ovan.

Nästa hemmamatch

Imorgon, lördag 24 november, gästar Rögle NHK Arena och tillsammans med stödet på läktaren kämpar vi för tre nya poäng! Ert stöd är otroligt viktigt - Köp din biljett på tik.ebiljett.nu.

Biljettpriser

  • Långsida: 280kr (210kr för ungdom/pensionär)
  • Kortsida: 210kr (160kr för ungdom/pensionär)
  • Västra stå: 120kr (80kr för ungdom/pensionär)
  • Rullstolsläktaren: 140 kr
  • Rad 1 & 2 i hela arenan: 115 kr

Köp din bilejtt på tik.ebiljett.nu - Serviceavgift på 20 kr tillkommer vid köp i biljettkassan i NHK Arena eller Birsta City infodesk

Kombinera hockeyn med mat i restaurangen

För er som vill kombinera hockeykvällen med en matbit i restaurangen kan boka bord här:

Hockeybussarna

Åk med våra hockeybussar till matcherna! Bussarna avgår från Sundsvall och Härnösand. Turlista och priser hittar du här

Har du laddat ner spelschemat i mobilen?

Du kan ladda ner eller prenumerera på spelschemat till din kalender nu så har du samtliga matcher under säsongen 2018/2019 direkt i din telefon/dator.