• Huvudsponsorer

Onsdag Ons 24 Mars Mar
Fredag Fre 26 Mars Mar
Söndag Sön 28 Mars Mar
Lördag Lör 3 April Apr
Måndag Mån 5 April Apr
Onsdag Ons 7 April Apr
Fredag Fre 9 April Apr
Söndag Sön 11 April Apr
Tisdag Tis 13 April Apr
Söndag Sön 18 April Apr
Måndag Mån 19 April Apr
Söndag Sön 9 Maj Maj
Måndag Mån 10 Maj Maj
Onsdag Ons 12 Maj Maj
Fredag Fre 13 Augusti Aug
Lördag Lör 11 September Sep
Torsdag Tor 16 September Sep
Lördag Lör 18 September Sep
Lördag Lör 25 September Sep
Torsdag Tor 30 September Sep
Lördag Lör 2 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lördag Lör 9 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lördag Lör 16 Oktober Okt
Tisdag Tis 19 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Lördag Lör 23 Oktober Okt
Hemma
Brynäs
BIF
Borta
Timrå
TIK

Fortsatt tungt på bortaplan

8 december 2018 21:30
Efter match

Det blev inga poäng i kvällens bortamatch mot Brynäs. Trots starkt stöd på läktaren från tillresta Timråsupportrar så lyckades inte Timrå rå på Gävlelaget. Timrå var länge med målmässigt i matchen men under den sista halvan av den tredje perioden avgör Brynäs matchen med tre snabba mål.


Brynäs tar ledningen

Matchen startar jämnt och båda lagen skapar en hel del lägen. Spelet böljar fram och tillbaka och det ser länge ut som om den första perioden skall sluta mållös men med två minuter kvar kommer en sekvens som startar med ett riktigt bra läge för Anton Wedin där han bryter in från höger och avslutar med ett skott som tyvärr tar i den bortre stolpen. Spelet vänder och trettio sekunder senare är det istället Jesper Boqvist som ger hemmalaget ledningen när han överlistar Svedberg i Timråmålet. Detta blir det enda målet under den första perioden.

Hemmalaget tar över matchen

Timrå får ingen bra start på den andra perioden. Efter bara två och en halvminut får Brynäs en spelvänding mitt i ett Timråbyte. Detta leder till att Daniel Mannberg får ett friläge med Svedberg, ett friläge han förvaltar på bästa sätt när han sätter 2-0. Efter det målet tar Brynäs över matchen och trycker ner Timrå rejält. Det blir dock inga fler hemmamål innan perioden är slut, istället får Timrå en chans att komma in i matchen när Brynäs drar på sig två utvisningar i slutet av perioden. Under den andra utvisningen skapar Anton Wedin sig ett läge och sätter snyggt reduceringspucken högt upp i den närmsta krysset. 2-1 och Timrå är med i matchen igen.

Brynäs avgör kvällens match med tre snabba mål

Timrå får lite energi av reduceringsmålet och startar den tredje perioden bra. Den press som Brynäs hade under mittenperioden kommer av sig och spelet jämnar ut sig lite mer. Timrå lyckas dock inte skapa några riktigt heta kvitteringslägen. Det bästa får Filip Hållander efter 5.40 av den sista perioden men Joacim Eriksson i Brynäsmålet står i vägen. Efter halva perioden utvisas Morten Madsen för en tripping och under den utvisningen gör Brynäs sitt tredje mål för kvällen. När dom bara minuten senare utökar till 4-1 så är matchen avgjord. Matchen slutar 5-1 efter att Daniel Mannberg gjort sitt tredje mål för kvällen i tom bur.

Nästa hemmamatch

Nästa hemmamatch spelas onsdagen den 19 december. Frölunda står som motståndare! Köp din biljett till matchen på tik.ebiljett.nu

Biljettpriser

  • Långsida: 280kr (210kr för ungdom/pensionär)
  • Kortsida: 210kr (160kr för ungdom/pensionär)
  • Västra stå: 120kr (80kr för ungdom/pensionär)
  • Rullstolsläktaren: 140 kr
  • Rad 1 & 2 i hela arenan: 115 kr

Köp din bilejtt på tik.ebiljett.nu - Serviceavgift på 20 kr tillkommer vid köp i biljettkassan i NHK Arena eller Birsta City infodesk

Kombinera hockeyn med mat i restaurangen

För er som vill kombinera hockeykvällen med en matbit i restaurangen kan boka bord här:

Har du laddat ner spelschemat i mobilen?

Du kan ladda ner eller prenumerera på spelschemat till din kalender nu så har du samtliga matcher under säsongen 2018/2019 direkt i din telefon/dator.