Hemma
Timrå
TIK
Borta
Malmö
MIF

Imorgon tar vi emot Malmö i NHK Arena

18 januari 2019 11:04
Inför match

"Kommer vi upp i samma nivå som mot Skellefteå så har vi en bra chans att vinna matchen"

Imorgon tar vi emot Malmö Redhawks i NHK Arena efter en veckas matchledighet.


Timrås senaste match, där Skellefteå stod för motståndet, blev en tung historia efter att man trots en riktigt bra slutforcering inte lyckades kvittera. Man ska dock ta med sig att spelet stundtals såg riktigt bra ut och kommer laget upp i samma nivå som mot Skellefteå så har man en god chans att ta med sig vinsten mot Malmö.

Malmö kommer från en tung period. Man har tre raka förluster i bagaget och lär vara hungriga på att bryta trenden. Man har dock en hel del manfall i truppen. Malte Setkov och Martin Janolhs har nyligen lämnat laget samtidigt som Emil Sylvegård och Henrik Hetta är avstängda. Huruvida det påverkar Malmö återstår att se.

Timrå är fortsatt jumbo men ligger hack-i-häl på Mora och Örebro. Malmö ligger för närvarande på en niondeplats. Sist Timrå och Malmö mötte varandra var den 18 november. Då fick Timrå se sig besegrade med 4-1.

Tillsammans med ett fint publikstöd är det nu dags för revansch. Vi tog oss ett snack med Fredrik Andersson inför morgondagens match. Se intervjun i videon i toppen.

Nästa hemmamatch

Den 19 januari gästar Malmö NHK Arena och tillsammans med stödet på läktaren kämpar vi för tre nya poäng! Ert stöd är otroligt viktigt - Köp din biljett på tik.ebiljett.nu.

Biljettpriser

  • Långsida: 280kr (210kr för ungdom/pensionär)
  • Kortsida: 210kr (160kr för ungdom/pensionär)
  • Västra stå: 120kr (80kr för ungdom/pensionär)
  • Rullstolsläktaren: 140 kr
  • Rad 1 & 2 i hela arenan: 115 kr

Köp din bilejtt på tik.ebiljett.nu, det är billigare och smidigare - Serviceavgift på 20 kr tillkommer vid köp i biljettkassan i NHK Arena eller Birsta City infodesk

Hockeybussarna

Åk med våra hockeybussar till matcherna! Bussarna avgår från Sundsvall och Härnösand. Turlista och priser hittar du här

Kombinera hockeyn med mat i restaurangen

För er som vill kombinera hockeykvällen med en matbit i restaurangen kan boka bord här:

Har du laddat ner spelschemat i mobilen?

Du kan ladda ner eller prenumerera på spelschemat till din kalender nu så har du samtliga matcher under säsongen 2018/2019 direkt i din telefon/dator.