Torsdag Tor 3 Mars Mar
Lördag Lör 5 Mars Mar
Söndag Sön 6 Mars Mar
Tisdag Tis 8 Mars Mar
Torsdag Tor 10 Mars Mar
Lördag Lör 12 Mars Mar
Måndag Mån 14 Mars Mar
Torsdag Tor 17 Mars Mar
Lördag Lör 19 Mars Mar
Torsdag Tor 24 Mars Mar
Lördag Lör 26 Mars Mar
Måndag Mån 28 Mars Mar
Torsdag Tor 31 Mars Mar
Lördag Lör 2 April Apr
Tisdag Tis 16 Augusti Aug
Tisdag Tis 23 Augusti Aug
Torsdag Tor 25 Augusti Aug
Onsdag Ons 7 September Sep
Onsdag Ons 14 September Sep
Lördag Lör 17 September Sep
Torsdag Tor 22 September Sep
Lördag Lör 24 September Sep
Torsdag Tor 29 September Sep
Lördag Lör 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt
Lördag Lör 8 Oktober Okt
Torsdag Tor 13 Oktober Okt
Lördag Lör 15 Oktober Okt
Hemma
Timrå
TIK
Borta
Almtuna
AIS

Tre nya poäng för Timrå och första hållna nollan

16 oktober 2019 21:20
Efter match

Timrå tar ytterligare tre poäng efter 2-0 seger mot Almtuna.

Det innebär den nionde segern på tio matcher denna säsongen.

Victor Brattström fick också hålla sin första nolla för säsongen.


Tidigt Timrå tryck

Första perioden visade Timrå direkt att de skulle gå in för att vinna på nytt. Efter fyra minuter så kom första stora möjligheten efter att Hartmann hittat en passning in till Ohlsson centralt men Almtunas målvakt skulle visa att det inte skulle bli lätt för Timrå. Efter 13 minuter kom ändå första målet och vilket mål det var. En offensiv tekning som Albin Lundin vann klockrent bak till Jens Lööke, utan att tveka så drar Lööke iväg ett tyst skott mot målet och sitter ribba in i krysset och 1-0 var ett faktum. Trots fortsatt tryck från Timrå så stod sig 1-0 resten av perioden.

Fortsatt tryck med lite bjudningar mot slutet

Andra perioden kommer inte gå till handlingarna som den mest händelserika. Men Timrå är ändå laget som håller uppe trycket och skapar möjligheter till utökning under första delen av perioden men tyvärr utan framgång. När trycket inte ger utdelning så brukar det kunna straffa sig bakåt, Timrå släppte in Almtuna något i slutet då det blev stressigt och slarvigt i egen zon. Detta bäddade till att man gav Almtuna möjligheter som kunde blivit riktigt farliga. Men då har vi Brattström längst bak som håller tätt och visar verkligen vilken toppmålvakt han verkligen är. 1-0 stod sig även andra perioden ut.

Nollan säkrad för Brattström

Almtuna fortsatte sitt offensiva tryck och framför allt i powerplay men det täta försvaret tillsammans med Brattströms storspel gav resultat. Med en och en halv minut exakt kvar så kom spelvändningen som verkligen satte spiken i kistan. Morten Madsen får ett fritt läge då Timrå kommer i en 2-mot-1a offensivt men Madsen går alltså själv och sätter dit slutresultatet 2-0.

Resultatet innebar Timrås nionde seger för säsongen och fjärde raka hemmasegern. Victor Brattström och laget fick också hålla sin första nolla. Vi tackar alla 2 788 personer som kom till dagens match och laddar upp för dubbla bortamatcher mot Mora och Björklöven. Tillsammans är vi röda och vita.