Hemma
Timrå
TIK
Borta
Tingsryd
TAIF

Nästa hemmamatch: Timrå IK - Tingsryds AIF

31 oktober 2019 10:00
Inför match

På fredag spelas nästa hemmamatch i NHK Arena. Tabellsexan Tingsryds AIF står för motståndet.


Tungt igår men det gäller att blicka framåt. Nu bryter vi den här tunga perioden imorgon mot Tingsryd. Timrå ligger däremot fortsatt i toppen av tabellen. 29 inspelade poäng ger oss fjärdeplats i tabellen (samma som Modo, dock sämre målskillnad) och vi är i allra högsta grad med i racet om topplaceringarna fortfarande.

Morgondagens motstånd Tingsryds AIF huserar för tillfället på en sjätteplats i tabellen och kommer senast från en seger mot Vita Hästen. Dessförinnan radade man upp två raka förluster.

Säkra din plats på tik.ebiljett.nu redan idag. Till våra hemmamatcher finns det alltid sittplatser från 100 kr. Var med och skapa stämning i ishallen, sjung fram laget och var en del av gemenskapen. Tillsammans är vi starka, tillsammans är vi rödvita!

Information

  • Motstånd: Tingsryds AIF
  • Plats: NHK Arena
  • När: Fredag 1 november
  • Tid: Nedsläpp kl 19:00, insläpp kl 17:30.

Biljetter

Biljetter till säsongens samtliga matcher hittar du som vanligt på tik.ebiljett.nu. Du hittar till samtliga matcher sittplatsbiljetter från 100 kr.

Boka bord i arenarestaurangen

Gör kvällen till en helkväll. Skippa matlagningen och disken hemma och överlåt det istället till arenarestaurangen. Boka bord i samband med matchen mot Kristianstad. Bokningsinformation hittar du HÄR.

Hockeybussarna

Hockeybussarna går från både Härnösand och Sundsvall även detta år. Har du möjlighet att ta bussen framför bilen så rekommenderar vi att du gör det. Mer information om hockeybussarna hittar du HÄR

Parkering

Nyhet på parkeringen i årets säsong är att vi numera tar swishbetalningar för att minska på kontanthanteringen och underlätta flödet. Förbered gärna din telefon med swish-appen öppen innan du kommer fram till vår personal som tar betalt för att underlätta och snabba på flödet in på parkeringen.

Souvenirshopen

Köp hem din replica eller annat snyggt redan idag i vår webshop. Annars så hittar du samma varor i souvenirshopen i NHK Arena