Hemma
Timrå
TIK
Borta
Tingsryd
TAIF

Arenafredag och Retromatch!

29 januari 2020 11:50
Inför match

På fredag kör vi årets första Arenafredag samtidigt som vi drar på oss retrotröjor när vi tar emot Tingsryds AIF i NHK arena!


Arenafredag är äntligen tillbaka. Årets första arenafredag arrangeras i samband med fredagens hemmamatch mot Tingsryds AIF. Denna arenafredag spetsat till ytterligare - Vi kör även en retromatch!

Arenafredag

På fredag anordnar vi säsongens fjärde arenafredag! Gör fredagskvällen till en härlig fest med livemusik innan och efter matcher.

Livemusik i NHK Arenas barer

Livemusik kommer att spelas inför matchen med start kl 17:30 samt i pauserna och efter matchen.

Retromatch

På fredag drar spelarna på sig matchdräkten från säsongen 1981/1982. Matchtröjorna kommer sedan att auktioneras ut efter matchen.

Retrolotteri

Vi kommer att lotta ut två signerade Retroreplicor under matchen. För att delta i lotteriet behöver du endast säkra din plats via tik.ebiljett.nu eller vara en säsongskortsinnehavare! Alltså, har du förköp på webben alternativt ett säsongskort så är du med i utlottningen.

After hockey

När matchtutan tjuter och vi förhoppningsvis har tre nya poäng på kontot fortsätter festen i NHK Arena! Northbar håller igång festen till kl 23:00 innan bussarna tar er till Sundsvall igen.

Extra hockeybussar

Inför kvällen avgår en extrabuss från Sundsvall redan kl 17:10. Efter matchen går dom vanliga hockeybussarna hem direkt som vanligt men för er som vill hålla igång i NHK arena går en extrabuss till Sundsvall kl 23:10.

I övrigt går hockeybussarna som vanligt. Mer information om det HÄR.

Information

  • Motstånd: Tingsryds AIF
  • Plats: NHK Arena
  • När: Fredag 31 Januari
  • Nedsläpp: Kl 19:00
  • Insläpp: Kl 17:30

Biljetter

Biljetter till säsongens samtliga matcher hittar du som vanligt på tik.ebiljett.nu.

Boka bord i arenarestaurangen

Gör dagen till en heldag. Skippa matlagningen och disken hemma och överlåt det istället till arenarestaurangen. Boka bord i samband med matchen. Bokningsinformation hittar du HÄR.

Hockeybussarna

Hockeybussarna går från både Härnösand och Sundsvall även detta år. Har du möjlighet att ta bussen framför bilen så rekommenderar vi att du gör det. Mer information om hockeybussarna hittar du HÄR

Parkering

Nyhet på parkeringen i årets säsong är att vi numera tar swishbetalningar för att minska på kontanthanteringen och underlätta flödet. Förbered gärna din telefon med swish-appen öppen innan du kommer fram till vår personal som tar betalt för att underlätta och snabba på flödet in på parkeringen.

Souvenirshopen

Köp hem din replica eller annat snyggt redan idag i vår webshop. Annars så hittar du samma varor i souvenirshopen i NHK Arena