Söndag Sön 5 September Sep
Tisdag Tis 7 September Sep
Lördag Lör 11 September Sep
Torsdag Tor 16 September Sep
Lördag Lör 18 September Sep
Torsdag Tor 30 September Sep
Lördag Lör 2 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lördag Lör 9 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lördag Lör 16 Oktober Okt
Tisdag Tis 19 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Lördag Lör 23 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt
Lördag Lör 30 Oktober Okt
Tisdag Tis 2 November Nov
Torsdag Tor 4 November Nov
Lördag Lör 6 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Lördag Lör 20 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov
Lördag Lör 27 November Nov
Tisdag Tis 30 November Nov
Torsdag Tor 2 December Dec
Lördag Lör 4 December Dec
Torsdag Tor 9 December Dec
Hemma
MoDo
MoDo
Borta
Timrå
TIK

Inför Modo Hockey

12 februari 2020 11:30
Inför match

Det fjärde och sista derbyt mellan Timrå IK och Modo Hockey i grundserien är äntligen här och det är mycket möjligt grundseriens viktigaste match så här långt.


Timrå har hämtat ikapp på Modo i kampen om andraplatsen. Numera skiljer det sex poäng lagen emellan och vid Timråseger är andraplatsen vidöppen!

Timrå kommer till Örnsköldsvik med en bra form. Man har fyra segrar på dom fem senaste matcherna där framförallt dom två senaste matcherna har sett riktigt bra ut. Kan vi fortsätta där vi avslutade mot Karlskoga har vi en bra chans att vinna.

Modo då? Där är det inte fullt lika snygga siffror på dom fem senaste matcherna. Man vann visserligen sin senaste match men av dom fem senaste matcherna är endast två segrar.

Lagen har som sagt mött varandra tre gånger tidigare där Timrå vunnit två gånger och Modo en gång. Noterbart är att ena Timråsegern var just i Fjällräven center.

Statistik

Lagen har ganska snarlik statistik med varandra. Modo (171 GF) har gjort något fler mål än Timrå (141 GF) samtidigt som Timrå (101 GA) har släppt in något färre mål än Modo (111 GA). I powerplay är Timrå (27,45%) snäppet vassare än Modo (24,44%) men i Boxplay är det tvärtom där Timrå ligger på 80,79% och Modo på 83,54%.

I båda lagen hittar vi en tydlig poängkung som leder skytte- och assistligan (och med det även poängligan) med väldigt snarlik statistik. Jonathan Dahlén på 64 (26+38) poäng i Timrå och Jonathan Johnson på 61 (23+38) poäng i Modo.

Noterbart är att topp 4 i poängligan spelar i Timrå och Modo. Lagens Jonathanar innehar första och andraplatsen. På tredjeplatsen hittar vi Albin Lundin (TIK) på 58 (23+35) poäng och på fjärdeplats Patrik Karlkvist (MODO) på 52 (22+30) poäng.

Information

Nästa hemmamatch

Fredag 14 februari öppnar vi portarna till NHK arena för match igen! Avsluta arbetsveckan på bästa sätt när vi tar emot AIK på alla hjärtans dag och Supporterklubbens dag! (Mer information i länken nedan)

Säkra din plats på tik.ebiljett.nu redan idag. Var med och skapa stämning i ishallen, sjung fram laget och var en del av gemenskapen. Tillsammans är vi starka, tillsammans är vi rödvita!

Boka bord i arenarestaurangen

Gör dagen till en heldag. Skippa matlagningen och disken hemma och överlåt det istället till arenarestaurangen. Boka bord i samband med matchen. Bokningsinformation hittar du HÄR.