Hemma
Timrå
TIK
Borta
Almtuna
AIS

Träningsmatch: Timrå IK - Almtuna IS

15 augusti 2019 14:10
Inför match

Imorgon spelas den andra träningsmatchen i NHK Arena och det är Almtuna IS som står för motståndet! Avsluta arbetsveckan på bästa sätt - Med hockey! Det är dessutom ett ypperligt tillfälle att se Jonathan Dahlén spela sin första match i Timråtröjan efter att han presenterats.


Almtuna har haft en strulig vår. Först tappade man sin plats i HockeyAllsvenskan efter att ha hamnat trea i kvalserien till HA och därmed började förbereda sig för spela i HockeyEttan till hösten. Men mot slutet av våren stod det klart att IK Pantern begärt sig i konkurs och därmed öppnat en plats i HockeyAllsvenskan som sedan gavs till Almtuna.

I Almtuna hittar vi ett par Timråbekantingar men framförallt Tobias Liljendahl som spelade i laget så sent som säsongen 2017/2018.

Tider

Fredag, 16 augusti, öppnar vi dörrarna för säsongens andra match i NHK Arena. Matchstart kl 19:00 men vi öppnar upp dörrarna till ishallen en timme före, kl 18:00.

Biljetter

Biljetterna kommer att kosta 100kr för vuxna och 50kr för pensionärer/ungdomar. Det är fri sittning i arenan som gäller och biljetterna löses på plats i NHK Arena.

Betalning Betalningen sker via swish, kort och kontant på plats i NHK Arena.

OBS!! Kortbetalning sker vid ståplatsentrén. Swish- och kontantbetalning sker vid huvudentrén.

Souvenirshopen

Souvenirshopen kommer att som vanligt hålla öppet imorgon för dig som vill handla. Det går även att handla på webben som vanligt

Har du ännu inte köpt hem din Jonathan Dahlén tröja så kan du göra det HÄR redan nu eller göra det i souvenirshopen på fredag.

Kiosker

Kioskerna kommer att hålla öppet som vanligt imorgon för dig som vill ha fika innan eller under matchen.

Mat & Dryck

Northbar kommer att hålla öppet och serverar tacobuffé för den som är hungrig. Det är drop-in som gäller och kommer att kosta 125 kr. Baren håller även öppet under kvällen.