Söndag Sön 5 September Sep
Tisdag Tis 7 September Sep
Lördag Lör 11 September Sep
Torsdag Tor 16 September Sep
Lördag Lör 18 September Sep
Torsdag Tor 30 September Sep
Lördag Lör 2 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lördag Lör 9 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lördag Lör 16 Oktober Okt
Tisdag Tis 19 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Lördag Lör 23 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt
Lördag Lör 30 Oktober Okt
Tisdag Tis 2 November Nov
Torsdag Tor 4 November Nov
Lördag Lör 6 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Lördag Lör 20 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov
Lördag Lör 27 November Nov
Tisdag Tis 30 November Nov
Torsdag Tor 2 December Dec
Lördag Lör 4 December Dec
Torsdag Tor 9 December Dec
Hemma
Timrå
TIK
Borta
Karlskoga
BIK

Timrå IK - BIK Karlskoga

7 december 2020 18:30
Inför match

Kvällens match blev inställd så istället ser vi framåt och mot onsdagen då BIK Karlskoga kommer på besök till NHC Arena!


Tretton raka vinster är nuvarande facit för Timrå IK efter lördagens nolla mot Mora. Vi har även lyckats behålla förstaplatsen i tabellen denna gång då Björklöven tappade poäng mot Västervik. Så, med tre matcher mindre spelade är vi serieledare med samma poäng fast bättre målskillnad än tvåan Björklöven.

Onsdagens motstånd då, Karlskoga. Innehar för tillfället fjärdeplatsen i tabellen med 35 poäng men lite fler matcher spelade än övriga i samma del av tabellen. Men Karlskoga har den senaste tiden vunnit en hel del vilket har bidragit till att man den senaste tiden har klättrat i tabellen. Närmare bestämt så kommer man till Timrå med fyra raka segrar i bagaget. Dessförinnan har resultatet gått lite upp och ner för Karlskoga.

Karlskoga innehar även seriens poäng- och skytteligaledare Henrik Björklund. Totalt har han gjort 27 (14+13) poäng på 22 matcher. Timrås poäng- och skyttekung, Jonathan Dahlén ligger på 25 (11+14) poäng, dock på endast 12 matcher.

Lagens senaste två möten denna säsong har båda slutat med seger till Timrå. Först med 7-1 i början på säsongen och sedan med 5-4 efter straffar en månad senare.

Biljetter till matchen

På grund av nya restriktioner så kommer ingen sittan publik på läktaren att släppas in under matchen.

Mer information hittar du HÄR

Stödbiljetter

Du kan även denna match köpa stödbiljetter för att stötta Timrå IK under rådande omständigheter. Köp en stödbiljett, lite stödfika och kanske även en stödparkering!

Köp din stödbiljett och mervärden på tik.ebiljett.nu alternativt swisha till 123 321 12 32 märkt "TIK-BIK" så har du chans att vinna ett fint pris från Åkerigrus! Mer information om detta kommer strax.

50/50 Swishen!

Swisha in summan för det antal lotter du vill ha till 123 351 52 77 fram till matchstart på fredag så är du med och tävlar i 50/50 Swishen!

Mer information om detta hittar du här.

Information