Hemma
Timrå
TIK
Borta
Västervik
VVIK

Timrå IK - Västerviks IK

14 januari 2021 14:20
Inför match

Det är tätt mellan matcherna. Redan imorgon är det dags igen - Denna gång tar vi emot Västerviks IK hemma i NHC Arena!

OBS! Matchen startar kl 18:00


Det blev en komfortabel seger igår mot Västerås. Spelet klaffade som tränarna ville i stora delar av matchen och gör det det så är chansen till vinst stor. Likt tidigare så har Timrå en stor ledning i tabellen där egentligen inget lag är i närheten av förstaplatsen. Avståndet är fortsatt 8 poäng ner till tvåan Karlskoga (med 5 matcher mer spelade) samt 14 poäng ner till trean Björklöven.

Morgondagens motstånd Västervik huserar på en sjätteplats i tabellen med 42 poäng. Västervik har stundtals gjort det bra i årets upplaga av HockeyAllsvenskan och har under säsongen radat upp långa vinstrader men den senaste tiden har pucken studsat emot. Man har nu tre raka förluster och endast 1 vinst på dom senaste fem matcherna. Senaste förlusten kom mot Björklöven.

Noterbart med morgondagens match är att det är första mötet lagen emellan.

Stödbiljetter

Du kan även denna match köpa stödbiljetter för att stötta Timrå IK under rådande omständigheter. Köp en stödbiljett, lite stödfika och kanske även en stödparkering!

Köp din stödbiljett och mervärden på tik.ebiljett.nu alternativt swisha till 123 321 12 32 märkt "TIK-VVIK".

50/50 Swishen!

Swisha in summan för det antal lotter du vill ha till 123 351 52 77 fram till matchstart på fredag så är du med och tävlar i 50/50 Swishen!

Mer information om detta hittar du här.

Information