Torsdag Tor 3 Mars Mar
Lördag Lör 5 Mars Mar
Söndag Sön 6 Mars Mar
Tisdag Tis 8 Mars Mar
Torsdag Tor 10 Mars Mar
Lördag Lör 12 Mars Mar
Måndag Mån 14 Mars Mar
Torsdag Tor 17 Mars Mar
Lördag Lör 19 Mars Mar
Torsdag Tor 24 Mars Mar
Lördag Lör 26 Mars Mar
Måndag Mån 28 Mars Mar
Torsdag Tor 31 Mars Mar
Lördag Lör 2 April Apr
Hemma
Timrå
TIK
Borta
Linköping
LHC

Timrå IK - Linköping HC

23 januari 2022 15:57
Inför match

Det duggar tätt mellan matcherna nu! Redan imorgon kl 19:00 släpps pucken i NHC Arena igen - Den här gången tar vi oss an Linköping HC!


Efter en riktigt bra prestation igår mot Växjö ställer vi om och vänder blickarna mot Linköping HC. Det blir vår tredje match på fem dagar och kan vi fortsätta på samma väg som mot både Skellefteå och Växjö så är tre nya poäng inom räckhåll!

Vi ligger fortsatt på kvalplats men med tre nya poäng från gårdagens match är det endast fyra poäng upp till Malmö Redhawks på 12:e-platsen i tabellen. Tilläggas bör att vi även har en match mindre spelad - en match som vi kommer att ta ikapp imorgon när vi tar oss an Linköping.

Det är ett Linköping HC som under senaste tiden har spelat upp sig något. Länge dansade man på gränsen ner mot kvalplatserna men nu har man jobbat upp sig på en play-in plats, närmare bestämt niondeplatsen. Dock så kommer laget från en förlust senast mot Luleå Hockey efter övertid, en övertid som Linköping tvingat fram efter att man gått ikapp tvp mål i sista perioden.

Timrå IK och Linköping HC har mött varandra två gånger tidigare under säsongen, varpå Timrå vann lagens senaste möte den 27 november med 4-2 i SAAB Arena. Linköping vann det första mötet.

Nya restriktioner i NHC Arena!

På grund av dom nya restriktionerna i landet så kan vi inte fylla NHC Arena. Det är endast säsongskortsinnehavare som kommer att släppas in till morgondagens match. Läs mer om det här

Samtliga av våra säsongskortsinnahavare ska ha fått information inför morgondagens match på SMS och/eller E-post - Har du inte fått information så hör du av dig till [email protected]

OBS! Vaccinationsbevis är oavsett ett krav till morgondagens match. Klicka här för att läsa mer!

Åka till matchen

Hockeybussen och Hockeytaxin går som vanligt tills vidare!

Mer information om dessa hittar du här

Information

  • Motstånd: Linköping HC
  • Inlsäpp i arenan: Kl 19:00
  • Nedsläpp: Kl 17:30
  • Datum: Måndag 24 januari
  • Plats: NHC Arena
  • Biljetter: Endast säsongskort
  • Se matchen på Cmore
  • Matchvärd: DLW Consulting AB