Lördag Lör 15 Oktober Okt
Torsdag Tor 20 Oktober Okt
Lördag Lör 22 Oktober Okt
Tisdag Tis 25 Oktober Okt
Torsdag Tor 27 Oktober Okt
Lördag Lör 29 Oktober Okt
Tisdag Tis 1 November Nov
Torsdag Tor 3 November Nov
Lördag Lör 5 November Nov
Lördag Lör 19 November Nov
Torsdag Tor 24 November Nov
Lördag Lör 26 November Nov
Tisdag Tis 29 November Nov
Torsdag Tor 1 December Dec
Idag 3 December Dec
Torsdag Tor 8 December Dec
Lördag Lör 10 December Dec
Torsdag Tor 15 December Dec
Måndag Mån 26 December Dec
Onsdag Ons 28 December Dec
Fredag Fre 30 December Dec
Tisdag Tis 3 Januari Jan
Torsdag Tor 5 Januari Jan
Lördag Lör 7 Januari Jan
Torsdag Tor 12 Januari Jan
Lördag Lör 14 Januari Jan
Torsdag Tor 19 Januari Jan
Lördag Lör 21 Januari Jan
Torsdag Tor 26 Januari Jan
Hemma
Timrå
TIK
Borta
HV71
HV71

Vi tar oss an HV71 hemma i NHC Arena!

28 september 2022 11:57
Herr

Ny match står för dörren - Imorgon kl 19:00 släpps pucken i NHC Arena! HV71 är laget som ska besegras.


Efter att ha slickat såren efter helgens tunga match är det äntligen dags för match igen. NHC Arena står redo för säsongens andra hemmamatch när vi imorgon tar emot HV71!

Det är ett HV71 som likt oss kommer från en förlustmatch. Dock är deras lite mer färskt i minnet då man under gårdagen förlorade mot Leksands IF efter förlängning. Totalt sett har man skrapat ihop tre poäng (en straffvinst och en övertidsförlust) på tre matcher.

Det är än så länge tidigt på säsongen men något som sticker ut så här långt är special teams. I powerplay har vi gjort mål på 37.5% av våra numerära överlägen vilket är en delad förstaplats med Luleå, samtidigt som HV71 ännu inte har hittat nätet i spelformen. I boxplay ser det helt okej ut med 80% vilket ger oss en åttondeplats i boxplaytabellen samtidigt som HV71 ligger på 71.43% och en elfteplats. Men som sagt, tidigt på säsongen.

Kent Norberg tackas av

Kent Norberg är tillbaka i NHC Arena, denna gång som sportchef i motståndarlaget. Men det förringar inte allt han har gjort för Timrå IK under dom senaste 20+ åren. Vi kommer därför passa på att tacka av honom för allt han har gjort på isen inför nedsläpp imorgon.

Pucken släpps kl 19:00 i NHC Arena! Säkra din plats till matchen på tik.ebiljett.nu

Prenumerera på spelschemat i din kalender

Ha full koll på när säsongens samtliga matcher (inklusive träningsmatcher) spelas under den kommande säsongen. Prenumerera eller ladda ner spelschemat direkt till telefonen eller din dator.

Du som prenumerarat på spelschemat sedan tidigare behöver inte göra något. Spelschemat kommer att läggas in i era telefoner/datorer automatiskt. Obs att det kan ta en stund för spelschemat att uppdateras.

Fördelen med att prenumerera är att kalenderna uppdaters automatiskt vid schemaändringar samt att när det är dags för en ny säsong så syns det kommande spelschemat direkt i din telefon utan att du behöver göra något.