Torsdag Tor 3 Mars Mar
Lördag Lör 5 Mars Mar
Söndag Sön 6 Mars Mar
Tisdag Tis 8 Mars Mar
Torsdag Tor 10 Mars Mar
Lördag Lör 12 Mars Mar
Måndag Mån 14 Mars Mar
Torsdag Tor 17 Mars Mar
Lördag Lör 19 Mars Mar
Torsdag Tor 24 Mars Mar
Lördag Lör 26 Mars Mar
Måndag Mån 28 Mars Mar
Torsdag Tor 31 Mars Mar
Lördag Lör 2 April Apr

Boyce 500 värmningströjor

19 december 2019 13:59
Boyce 500

Den 27 november spelade Jeremy Boyce match nr 500 i Timråtröjan och blev i matchen därpå hyllad av publik, klubben och sina medspelare genom bland annat unika värmningströjor för denna milstolpe.


Inför den efterföljande matchen värmde laget upp i unika tröjor med "Jeremy 500" tryckt på ryggen - Nu har du chansen att bli ägare till en av dessa unika tröjor för endast 500 kr. Samtliga är signerade av Jeremy Boyce.

Inför, under och efter morgondagens match mot Modo kommer dessa tröjor att finnas tillgängliga i Souvenirshopen i NHK Arena.

Antalet tröjor är begränsade till 20st röda tröjor och 2st gula målvaktströjor.

Överskottet av försäljningen går till Timrå IKs samhällsengagemang Teamsters

Modomatchen

Matchen vi alla har väntat går av stapeln imorgon kväll! Modo gästar NHK Arena och det kommer att bli en fantastisk inramning i ishallen. I nuläget är ca 5400 biljetter sålda. Du hittar ett par ströplatser på ett par sektioner. Utöver det så finns det fortfarande lite plats kvar på Västra stå! Säkra din plats redan nu på tik.ebiljett.nu

Information

  • Motstånd: Modo Hockey
  • Plats: NHK Arena
  • När: Fredag 20 december
  • Tid: Nedsläpp kl 19:00

Kom i god tid till arenan

Kom i god tid till morgondagens match! Det kommer att bli mycket folk samt så är matchen Klass 3-rankad vilket innebär visitation vid entré.

Även på parkeringen så kan det ta lite extra tid då det kommer att vara väldigt många bilar som ska in och parkera. Har du möjlighet, åk med våra hockeybussar!