Lilium Fastigheter och Timrå IK tecknar nytt avtal

2 juni 2020 13:37
Samarbetspartner

Samtidigt som Kent Norberg jobbar för att ställa ett lag på isen jobbar marknadsavdelningen i Timrå IK för fullt för att säkra upp samarbetsavtal under säsongen. Vi har glädjen presentera att Lilium Fastigheter förlänger och utökar samarbetet med Timrå IK till och med säsongen 2022/2023.


Timrå IK och Lilium Fastigheter har sedan 2017 varit samarbetspartners där Lilium Fastigheter under senaste säsongen varit en av klubbens huvudpartners. Nu förlängs samarbetet över tre nya år samt utökas och gör Lilium Fastigheter till huvudpartner även i Timrå IKs samhällsengagemang Teamsters.

Som huvudparter i Teamsters stödjer Lilium Timrå IK:s långsiktiga arbete för barn och ungdomar inom hållbarhet, samhällsengagemang och utveckling av ungdomsverksamheten, damlaget samt ett framtida hockeygymnasium för tjejer.

- Vi är mycket tacksamma och glada över Liliums beslut att fortsätta vara en betydande och viktig partner till Timrå IK. Med vår uttalade målsättning och den inriktning vi nu har satt är det ett glädjande besked att avtalet nu är på plats, säger Bengt Sahlén, Timrå IK Marknad.

- För oss är det viktigt att skapa ett attraktivt och intressant Timrå IK och Teamsters och bidra till något som hela regionen kan dra nytta av. Där är Lilium nu en av våra viktiga huvudpartners och vi ser mycket fram emot det fortsatta goda samarbetet, avslutar Bengt Sahlén.

- Som ett av Sundsvallsregionens större fastighetsföretag är det glädjande att kunna få vara med att stötta en så aktiv och hårt arbetande verksamhet som Timrå IK samlat bedriver. Inte minst är vi, vid sidan av den viktiga elitverksamheten, imponerade av hela den omfattande ungdomsverksamhet som Timrå IK omfattar. Ishockeyn är som sport en viktig del av regionens kultur och som därmed utgör en mycket viktig del i Lilium Fastigheters mål att utveckla Sundsvalls- och Timråregionen, säger Lilium Fastigheters styrelseordförande Peter Gotthardsson.