Vi söker tränare till ungdom - och damverksamheten
Publicerad: 2024-06-13
Rekrytering
Timrå IK söker tränare till ungdom- och damverksamheten som kan utbilda våra ungdomar och damspelare på och utanför isen. Är du intresserad att leda vårt damlag? Läs mer här!

Vi söker tränare och ledare! Bli del av vår ungdoms- eller damverksamhet. 

Timrå IK är en av Sveriges mest välkända ishockeyklubbar med anor från 1928. Klubben står för en stabil hockeykultur i Sundsvall-Timrå regionen och är ett starkt varumärke i hela hockeysverige.

Ishockey engagerar folk i alla åldrar och Timrå IK drar omkring 100 000 åskådare till arenanvarje år och är ett av de viktigaste inslagen i regionens utbud av underhållning.

Timrå IK är en betydelsefull aktör i Sundsvall-Timrå regionen där vi genom idrottens gemenskap får människor att växa till samhällets bästa. Vi vet att idrott är den mest engagerande underhållningen av alla och vi vill leverera ishockey av högsta kvalitet.

Klubben engagerar sig också för att aktivera barn och ungdomar i utsatta områden, stödjer sjuka barn, engagerar supportrar i ungdomsåren och bidrar på andra sätt till välfärd och trivsel i Sundsvall-Timrå regionen.

Timrå IK:s ungdom- och damverksamhet lägger stor vikt vid att dess elever utvecklas till goda samhällsmedborgare där de skall vara föredömen för andra.

Vi arbetar med skolor, kommunen samt samarbetspartners i olika projekt
för att stärka alla ungdomars känsla för etik och moral samt motverka bruk av dopning, alkohol och droger. 

Är du intresserad att bli del av Timrå IK? 

Rollerna vi söker är:

Tränare till vår Ungdomsverksamhet

Som tränare i Timrå IKs ungdomsverksamhet, bidrar du med utbildning på och utanför isen enligt föreningens värderingar - Omfattningen är enligt överenskommelse. 
Kontakta: Joakim Nordstrand, Akademichef - [email protected]

Tränare till vår Damverksamhet

I rollen som damtränare har du huvudansvaret för Timrå IKs damlag - omfattningen är upp till 100% eller enligt överenskommelse.
Kontakta: Åke Westin, Damansvarig - [email protected]

Adam Sälg