Ledarstaberna fylls på i juniorlagen

28 juli 2020 12:01
J18 / J20

Förberedelserna inför den kommande säsongen är i full gång både i A-laget men även i juniorlagen. Idag kan vi meddela att juniorlagen har gjort klart med assisterande tränare, fystränare samt att materialarteamet från fjolåret fortsätter samtidigt som man även har fått ett tillskott.


J20:

Precis som vi tidigare kunnat presentera så är Jimmie Lindström huvudtränare för klubbens J20-lag, som assisterande tränare är det nu klart att Markus Sjöberg, kliver tillbaka till en roll på J20 efter ett år med delat ledarskap på J18.

Markus har en gedigen erfarenhet i föreningen där han tidigare både verkat som spelare och tränare, bl a huvudtränare för klubbens U16-lag 2015-2016 som tog silver i U16-SM.

J18:

Leif ”Lenne” Lundberg är klar som assisterande tränare till Martin Nilsson och klubbens J18-lag.

Leif kliver in på sin elfte säsong som ledare kring Timrås Juniorer, där han genom åren varit involverad i både J20 och J18, bl a var han assisterande tränare till J18-laget som säsongen 2014-2015 som tog brons i JSM. Dom senaste säsongerna har han varit assisterande tränare i J20, en roll som han i år kommer ha på J18.

Materialförvaltare:

Timrå IK kan mycket glädjande presentera att Hampus Eriksson, Daniel Nilsson och Ronnie Olofsson fortsätter som materialare i klubbens juniorled samt att denna trio förstärks med William Bodén. En kvartett som är otroligt uppskattad av våra ledare och spelare där Hampus, Daniel och Ronnie har många års erfarenhet och William förra året provade på att vara materialare tillsammans med Hampus på slutet av säsongen.

  • Hampus och William kommer vara på J20.
  • Daniel och Ronnie kommer vara på J18.

Fystränare:

Henrik Söderström är klar för en fortsättning som fystränare för klubbens juniorer. Henrik kommer samarbeta med Sandra Nordenberg som är ansvarig för klubbens A-lag samt kommer ha ett fysansvar i föreningen.

Henrik är licenserad fystränare och kliver in på sitt andra år i klubbens juniororganisation.