Torsdag Tor 3 Mars Mar
Lördag Lör 5 Mars Mar
Söndag Sön 6 Mars Mar
Tisdag Tis 8 Mars Mar
Torsdag Tor 10 Mars Mar
Lördag Lör 12 Mars Mar
Måndag Mån 14 Mars Mar
Torsdag Tor 17 Mars Mar
Lördag Lör 19 Mars Mar
Torsdag Tor 24 Mars Mar
Lördag Lör 26 Mars Mar
Måndag Mån 28 Mars Mar
Torsdag Tor 31 Mars Mar
Lördag Lör 2 April Apr
Tisdag Tis 16 Augusti Aug
Tisdag Tis 23 Augusti Aug
Torsdag Tor 25 Augusti Aug
Onsdag Ons 7 September Sep
Onsdag Ons 14 September Sep
Lördag Lör 17 September Sep
Torsdag Tor 22 September Sep
Lördag Lör 24 September Sep
Torsdag Tor 29 September Sep
Lördag Lör 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt
Lördag Lör 8 Oktober Okt
Torsdag Tor 13 Oktober Okt
Lördag Lör 15 Oktober Okt

Spelschemat säsongen 2022/2023

19 maj 2022 11:30
Spelschema SHL

Plocka fram kalendern och börja kryssa för datum! Nu är spelschemat för den kommande säsongen släppt och vi inleder på bortaplan mot Frölunda den 17 september - Den 22 september är det hemmapremiär mot Linköping!


Den kommande säsongen kan inte komma fort nog men nu har ni ett datum att rikta in er på! Lördagen den 17 september kickar SHL igång med en full omgång där Timrå IK tar sig an Frölunda HC i Scandinavium med start kl 15:15!

Den efterlängtade hemmapremiären spelas fem dagar senare, torsdagen 22 september mot Linköping. Vi ser verkligen fram emot att få välkomna er alla in till ett kokande NHC Arena igen! Säkra din plats till den matchen redan idag på tik.ebiljett.nu - Blir säsongskortsinnehavare redan nu!

Hela Timrå IKs spelschema hittar du här!

OBS! Träningsmatcher och ispremiär är ännu inte helt 100% spikade, men förhoppningvis så kan vi presentera dessa inom kort.

Prenumerera på spelschemat i din kalender

Ha full koll på när säsongens samtliga matcher (inklusive träningsmatcher) spelas under den kommande säsongen. Prenumerera eller ladda ner spelschemat direkt till telefonen eller din dator.

Du som prenumerarat på spelschemat sedan tidigare behöver inte göra något. Spelschemat kommer att läggas in i era telefoner/datorer automatiskt. Obs att det kan ta en stund för spelschemat att uppdateras.

Fördelen med att prenumerera är att kalenderna uppdaters automatiskt vid schemaändringar samt att när det är dags för en ny säsong så syns det kommande spelschemat direkt i din telefon utan att du behöver göra något.