Spelschemat säsongen 2022/2023
Publicerad: 2022-05-19
Spelschema SHL
Plocka fram kalendern och börja kryssa för datum! Nu är spelschemat för den kommande säsongen släppt och vi inleder på bortaplan mot Frölunda den 17 september - Den 22 september är det hemmapremiär mot Linköping!

Den kommande säsongen kan inte komma fort nog men nu har ni ett datum att rikta in er på! Lördagen den 17 september kickar SHL igång med en full omgång där Timrå IK tar sig an Frölunda HC i Scandinavium med start kl 15:15!

Den efterlängtade hemmapremiären spelas fem dagar senare, torsdagen 22 september mot Linköping. Vi ser verkligen fram emot att få välkomna er alla in till ett kokande NHC Arena igen! Säkra din plats till den matchen redan idag på tik.ebiljett.nu - Blir säsongskortsinnehavare redan nu!

Hela Timrå IKs spelschema hittar du här!

OBS! Träningsmatcher och ispremiär är ännu inte helt 100% spikade, men förhoppningvis så kan vi presentera dessa inom kort.

Prenumerera på spelschemat i din kalender

Ha full koll på när säsongens samtliga matcher (inklusive träningsmatcher) spelas under den kommande säsongen. Prenumerera eller ladda ner spelschemat direkt till telefonen eller din dator.

Du som prenumerarat på spelschemat sedan tidigare behöver inte göra något. Spelschemat kommer att läggas in i era telefoner/datorer automatiskt. Obs att det kan ta en stund för spelschemat att uppdateras.

Fördelen med att prenumerera är att kalenderna uppdaters automatiskt vid schemaändringar samt att när det är dags för en ny säsong så syns det kommande spelschemat direkt i din telefon utan att du behöver göra något.

{!A}

David Åberg