Hemma
Södertälje
SSK
Borta
Timrå
TIK

Bortamöte i Scaniarinken!

28 februari 2021 13:00
Inför match

Det är tajt mellan matcherna och idag spelas den tredje matchen på kort tid. Timrå IK gästar Scaniarinken för att ta sig an Södertälje SK med nedsläpp kl 17:30!


Efter fredagens fantastiska seger med 4-0 mot MODO blev det också klart att Timrå IK är seriesegrare i HockeyAllsvenskan 2020/2021. Inte nog med det så fick laget ett bemötande av världsklass när rullade in till NHC Arena efter matchen.

Timrå IK vill rikta ett stort tack till alla er som tog sig ut till arenan! Det är helt magiskt att se det stöd vi har och längtar till den dagen vi kan få välkomna in er supportrar i arenan igen.

Men eftersom seriesegern togs med sju matcher kvar så måste laget hålla uppe formen inför slutspelet. Första mötet som seriesegrare är ikväll kl 17:30 mot Södertälje SK!

Det är ett Södertälje som har en bra form. Totalt har man fyra segrar på sina fem senaste matcher där deras två senaste matcher sluta med seger. Södertälje placerar sig på en fjärdeplats i tabellen och har känn på både platser högre upp i tabellen samtidigt som lagen underifrån nosar på Södertäljes plats.

Timrå IK och Södertälje SK har mött varandra tre gånger denna säsong. Samtliga matcher har slutat med vinst på fulltid till Timrå IK. Matcherna har slutat 6-2, 4-0 och 4-3.

Information

  • Motstånd: Södertälje SK
  • Nedsläpp: Kl 17:30
  • Datum: Söndag 28 Februari
  • Plats: Scaniarinken
  • Se matchen på Cmore

Nästa hemmamatch

Den 5 mars gästar Tingsryds AIF NHC Arena!

Du kan redan nu börja köpa stödbiljetter och 50/50 lotter till den matchen

Stödbiljetter

50/50 swishen